Teodor Atanasiu aşteaptă explicaţii de la Emil Boc

Teodor Atanasiu aşteaptă explicaţii de la Emil Boc
Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a admis, în premieră, că Emil Boc ar putea fi candidatul liberalilor la funcţia de primar al Clujului, dar a precizat că nu se va bucura de susţinerea sa până nu va da explicaţii partidului pentru susţinerea unui adversar al candidatului PNL în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Atanasiu nu-i iartă lui Boc faptul că în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale de anul trecut a susţinut-o pe Elena Udrea deşi candidatul sprijinit de partidul său era Klaus Iohannis. Atanasiu a spus că spera că, la prima apariţie la un eveniment naţional al PNL, Boc va da explicaţiile necesare. „La Braşov n-a dat nici o explicaţie, Emil Boc a fost, aşa, o prezenţă tăcută", a afirmat Atanasiu în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV. Cu toate acestea, el a admis că Boc ar putea fi candidatul liberalilor la primăria clujeană. „Dacă va avea majoritatea opţiunilor, va f candidatul PNL, dar eu nu îl voi sprijini până nu va da explicaţii pentru comportamentul său din campania pentru alegerile prezidenţiale", a spus Atanasiu.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, Atanasiu îşi exprima speranţa că Boc „îşi va respecta promisiunea" şi nu va mai candida. Liderul liberal s-a referit şi la scandalul Seplecan, precizând că situaţia sa va fi analizată în biroul judeţean al PNL Cluj. „În biroul judeţean de acolo se va face o analiză foarte serioasă a acţiunilor politice şi administrative ale domnului Seplecan, după care se va lua o decizie. Nu luăm decizia şi apoi analizăm", a spus Atanasiu.

 

Comenteaza