Tudose: Împreună cu Parlamentul vom aplica bugetul, iar rezultatele nu vor întârzia să apară

Tudose: Împreună cu Parlamentul vom aplica bugetul, iar rezultatele nu vor întârzia să apară
Premierul Mihai Tudose a declarat vineri, că va aplica bugetul pe anul 2018 împreună cu Parlamentul şi că rezultatele nu vor întârzia să apară, mulţumindu-le colegilor care au depus amendamente la proiectul de buget pe anul 2018.

„O să mulţumesc tutror colegilor pentru eforturile depuse în aceste două săptămâni. Vreau să le mulţumesc şi celor care au depus amendamente corecte, normale, de bun-simţ. Le vom avea în vedere dacă, pe parcursul anului viitor, vom avea resurse suplimentare pentru a le implementa. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru votul de astăzi şi pentru încrederea pe care ne-o acordaţi nouă, Guvernului, şi pentru încrederea pe care o aveţi în noi, în toţi. Împreună cu Parlamentul vom aplica acest buget, iar rezultatele nu vor întârzia să apară", a susţinut Tudose în plen, după adoptarea proiectului de buget şi proiectului de buget al asigurărilor sociale pe 2018.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a votat proiectul de buget pentru anul 2018, acesta fiind construit pe o creştere economică de 5,5%, inflaţie medie anuală de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro şi câştig salarial mediu net lunar de 2.614 lei.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a votat vineri proiectul privind bugetul asigurărilor sociale pe anul 2018, cu 255 de voturi "pentru" şi 90 de voturi "împotrivă".

 

Comenteaza