Un fost colaborator al lui Boc candidează la postul de primar al Clujului

Un fost colaborator al lui Boc candidează la postul de primar al Clujului
Conducerea centrală a Partidului Mişcarea Populară (PMP) a decis sâmbătă ca unul dintre parlamentarii partidului să candideze la primăria Cluj-Napoca.

Colegiul Naţional al PMP, reunit sâmbătă, a hotărât ca deputatul clujean Adrian Gurzău să fie candidatul acestui partid pentru postul de primar al municipiului Cluj-Napoca, la alegerile locale din iunie 2016.

Vreau să fac o campanie constructivă, elegantă, noi vrem să scoatem în faţă proiecte pe care clujenii le aşteaptă. Voi avea mai multe întâlniri cu cetăţenii după care îmi voi prezenta programul", a afirmat pentru ZIUA de CLUJ Adrian Gurzău.

Adrian Gurzău a fost ales deputat în anul 2012 pe listele PDL, dar a trecut la PMP, alături de alţi pedelişti, în frunte cu Elena Udrea. Gurzău este la al doilea mandat de parlamentar iar înainte a fost consilier local din partea PDL şi un susţinător al primarului Emil Boc.

„Nu candidez împotriva unor persoane, ci pentru un proiect dedicat Clujului. Îi recunosc meritele primarului Emil Boc şi îi mulţumesc pentru şansele pe care mi le-a dat", a mai spus Gurzău despre viitoarea confruntare pentru primărie cu fostul său şef de partid.

 

Comenteaza