USL: Divorţ la Bucureşti, nemulţumiri la Cluj. "Mă deranjează foarte mult atitudinea lui Crin Antonescu" VIDEO

USL: Divorţ la Bucureşti, nemulţumiri la Cluj.
Dacă la Bucureşti PSD şi PNL sunt gata de divorţ, la Cluj liberalii si social-democraţii rămân uniţi. Politicienii clujeni speră ca USL-ul, pe aripile căruia au ajuns la putere, să funcţioneze în aceeaşi formulă ca până acum.

Liderul PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, este încrezător în unitatea USL-ului şi spune că nu se va destrăma. "Nu am eu cum să comentez pe baza unor declaraţii, fie ele ale lui Crin Antonescu sau ale lui Victor Ponta", spune el. "Pot să spun că din punctul meu de vedere USL este o construcţie solidă şi care nu ar trebui să dispară şi nici nu se va întâmpla aceste lucru".

Social-democraţii clujeni nu sunt de acord cu atitudinea lui Crin Antonescu şi îi cer liderului liberal să revină la agenda USL-ului, cea care este prioritară în acest moment. "Mă deranjează foarte mult abordarea lui Crin Antonescu", spune Mircea Jorj, "pentru că domnia sa are această abordare încercând să atragă atenţia opiniei publice; cred că domnia sa trebuie să revină la agenda USL-ului şi să lase astfel de abordări".

În ultima săptămână, Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au înţepat în dese rânduri în timpul unor intervenţii televizate.

Anca BACIU

Comenteaza