Avantajele mașinilor de spălat rufe Samsung

Avantajele mașinilor de spălat rufe Samsung

Când vine vorba de Samsung, indiferent de produs, acesta este identificat cu o calitate ridicată. Mașinile de spălat rufe nu fac excepție. Chiar dacă nu este o marcă low-cost, Samsung produce mașini de spălat durabile și economice, aspecte care, pe termen lung, sunt mai convenabile.

Atunci când una dintre activitățile casnice este inevitabilă și nu poate fi amânată, oricât de plictisitoare și consumatoare de timp ar fi, este o idee bună să ți-o asumi și să te ocupi de ea în cel mai bun mod posibil. De exemplu, să speli tot ce ai în coșul de rufe poate fi o corvoadă în care te poți confrunta cu diversitatea materialelor, cu numărul de haine și cu diferitele tipuri de murdărie, dar când ai o mașină de spălat Samsung, problemele tale sunt pe jumătate rezolvate.

Proiectarea și fabricarea mașinilor de spălat ale acestei mărci sud-coreene se bazează pe patru factori cheie care se îmbină în armonie: timpul de spălare, temperatura, procedura mecanică și acțiunea detergentului. Astfel, acești patru factori sunt configurați astfel încât utilizatorul să dispună de o mașină de spălat rufe cu atribute tehnologice și funcții care să facă spălarea rufelor la domiciliu ușoară și eficientă.

Și nu este vorba doar de funcții legate exclusiv de rezultatul spălării, ci și de alți factori colaterali care au greutate atunci când vine vorba de alegerea mașinii de spălat care răspunde cel mai bine nevoilor noastre. Acestea sunt ușurința de operare, nivelul de zgomot pe care îl produce mașina de spălat rufe în timpul funcționării, întreținerea, dimensiunile și, foarte important în lumina necesității de a avea obiceiuri ecologice, consumul eficient de energie.

Performanță optimă în mai multe moduri

Mașinile de spălat inteligente Samsung, atât cele cu încărcare frontală, cât și cele cu încărcare verticală, sunt guvernate de un design eficient de spălare. În funcție de cantitatea, tipul de rufe (fibre și țesături) și gradul de murdărie al hainelor, setările acestora vă oferă posibilitatea de a selecta cel mai potrivit ciclu.

Atunci când vine vorba de mașinile de spălat Samsung cu încărcare verticală, vă puteți baza pe flexibilitatea funcției Add Wash: este posibil să adăugați rufe chiar și atunci când ciclul a început deja. De asemenea, o mașină de spălat Samsung vă oferă posibilitatea de a alege între cinci viteze de centrifugare și cinci niveluri de temperatură, astfel încât să puteți seta fiecare încărcătură în funcție de cerințele dumneavoastră. La aceste avantaje se adaugă faptul că are un rotor care este mai blând cu hainele decât cei ai altor mărci.

Dacă alegeți un model cu încărcare frontală, puteți activa pe panoul de comandă modul Super Speed pentru țesăturile dificile, care reduce timpul de spălare cu 50% (30 de minute), cu aceleași rezultate de calitate. Pentru o eficiență și mai mare, acest aparat activează un atomizor de apă puternic, astfel încât detergentul să pătrundă mai repede în țesături și să accelereze clătirea. În plus, tamburul cu diametru mare curăță mai puternic, în timp ce designul Swirl+ extrage eficient apa.

Un alt atribut competitiv al mașinii mărcii sud-coreene este funcția de autocurățare și întreținere, ca parte a unui design inteligent de îngrijire a mașinii și în favoarea unei durate de viață lungi. Funcția Self Clean+ facilitează menținerea mașinii de spălat impecabilă. Cum face acest lucru? Curăță tamburul prin înmuiere, vibrație și rotație. Cu ajutorul pulverizării apei și a rotirii de mare viteză, îndepărtează și murdăria de pe capac. Aceste două acțiuni nu necesită detergent. Acesta chiar anunță când trebuie curățat, după 40 de cicluri de funcționare.

Mașinile de spălat Samsung utilizează mai puțină energie pentru a ajuta la reducerea consumului de electricitate și, prin urmare, au un efect favorabil asupra bugetului casnic, fără a sacrifica performanța sau funcționalitatea. Datorită tehnologiei Digital Inverter, mașina de spălat Samsung are un sistem de angrenaje pentru o creștere de cinci ori a puterii motorului și fără creșterea zgomotului în comparație cu un motor convențional, precum și o durată de viață mai lungă. Câștigul ecologic: se estimează că se consumă cu până la 40% mai puțină energie.

În aceeași linie ecologică se înscrie și modul Super Speed, tot cu apă rece, care folosește tehnologia EcoBubble, care activează detergentul cu aer și apă înainte de începerea spălării, generând bule care pătrund mai repede în țesături.

Samsung are modele de mașină de spălat rufe cu încărcare frontală care reprezintă o opțiune avantajoasă pentru gospodăriile mai mici. În plus, această categorie de înaltă eficiență este echipată cu Wi-Fi, astfel încât puteți controla aparatul de pe smartphone-ul dumneavoastră cu ajutorul aplicației SmartThings. Acest atribut vă permite să porniți, să opriți și să monitorizați online mașina de spălat rufe.

Samsung oferă în mod cert gospodăriilor din întreaga lume mașini de spălat de înaltă eficiență pentru a păstra hainele curate și imaculate, integrându-se în același timp în mobilier și în rutina casei, adăugând confort.

Comenteaza