Cele mai bune laptopuri Asus ale anului 2021

Cele mai bune laptopuri Asus ale anului 2021

Asus este un brand cunoscut pe piața laptopurilor, mai ales că a invadat partea de jos a pieței cu o multitudine de opțiuni disponibile la prețuri foarte accesibile.

Cu toate acestea, Asus a crescut pe piață și găsim și computere foarte interesante în gama înaltă. Această extindere a produsului a fost foarte apreciată de utilizatori deoarece nu se adresează doar utilizatorilor de bază, dar găsim și laptopuri pentru tot felul de aplicații precum design grafic sau editare video.

Asus Zenbook UX534FTC
Dacă doriți un laptop clasic cu o dimensiune mare a ecranului, atunci consultați Asus Zenbook UX534FTC, un Ultrabook clasic care vine cu o nouă configurație reînnoită pentru 2021. Ca de obicei, o mare parte din atractivitatea sa provine din nou din designul său cu linii fine și un corp din aluminiu extrem de robust și rafinat. În interior găsim, protejat de cadre foarte compacte, un ecran Full HD de 15.6″, excelent pentru citirea textelor și lucru. Animat de un frumos procesor Intel Core i7-10510U cu patru nuclee din a 10-a generație, tactat la până la 4,90 GHz de putere universală foarte bună. Are 16 GB de RAM și 512 GB de stocare pe SSD-ul NVMe. Există și o placă video drăguță: avem un Nvidia GeForce GTX 1650 Max-Q, care garantează performanțe bune datorită unei memorie dedicate de 4 GB, dar și foarte compactă ca dimensiuni. Și o baterie care oferă o viață de aproximativ 6-7 ore cu utilizare moderată.

Asus ZenBook 14 UX425JA
Să intrăm în seria Asus ZenBook aprofundând într-un model care este calea de mijloc pentru cei care caută compromisul perfect între 15,6 ″ și 13,3 ″ inci: Asus ZenBook 14 UX425JA. Minunat la prima vedere, acest laptop este, fără îndoială, un model foarte potrivit pentru cei care caută ceva modern, cu rame foarte subțiri, dar și foarte potrivite pentru transport. În față, vedem o carcasă din aluminiu, găsim un frumos ecran de 14″ cu rezoluție Full HD și finisaj anti-orbire, extrem de dens și potrivit pentru a vă bucura de tot felul de conținut. Hardware-ul intern este în schimb coordonat de un procesor quad-core Intel Core i5-1035G1 de generația a 10-a cu un ceas de până la 3,60 GHz. Asociați găsim 8 GB de RAM DDR4 și 512 GB de SSD NVMe. Autonomia este mai mult decât discretă, și te duce până în a doua după-amiază dacă nu exploatezi prea mult componentele la capacitate maximă.

Laptop gaming Asus TUF FX505GT
Dacă sunteți în căutarea unui laptop gaming Asus fără a cheltui o avere, vă recomandăm să aruncați o privire la Asus TUF Gaming FX505GT. Vorbim de un PC destul de recent, dar nu cu hardware de ultimă generație, nici pe partea procesorului, nici pe partea plăcii grafice. Dar dacă ai nevoie de un laptop de gaming ieftin, TUF poate fi foarte interesant. În structura sa neagră monolitică și simplă, departe de conceptul clasic de luminos, RGB, găsim un ecran de 15.6″ cu rezoluție Full HD, un procesor Intel Core i5-9300H, 8 GB RAM și 512 GB SSD NVMe. Pe scurt, un laptop bun pentru a juca jocuri video la detalii medii, sau pentru a face un pic de editare foto sau video, întrucât există și un Nvidia GeForce GTX 1650 de 4GB. Bateria încorporată este, evident, făcută doar pentru a acționa ca un amortizor, deoarece hardware-ul la acest nivel necesită o consumare considerabilă pentru a rămâne departe de priză. Îl recomandăm celor care caută un PC de gaming la îndemâna.

Laptop gaming Asus ROG Zephyrus G GA502DU
Dacă doriți să vă ocupați serios de gaming, atunci în acest caz trebuie să vă uitați la acea fiară incredibilă: ASUS ROG Zephyrus G GA502IU. Să vorbim despre cea mai recentă actualizare din divizia Zephyrus care reunește, în această configurație sugerată, un splendid AMD Ryzen 7-4800HS, octa-core high-end care împinge până la 4,2 GHz în modul boost, cu adevărat perfect pentru performanțe bune în toate jocurile, dar și cele mai grele programe.

Etichete
Comenteaza