3 modele de gaming laptop pentru a juca League of Legends

3 modele de gaming laptop pentru a juca League of Legends

Fără îndoială, League of Legends, mai bine cunoscut sub numele de LoL, este unul dintre cele mai de succes jocuri. Având în vedere că pe Twitch bate tot felul de recorduri, este clar că titlul Riot Games este un fenomen de masă.

De ce ai nevoie pentru a juca LoL?

Să lăsăm deoparte cerințele minime pentru a juca, care sunt o adevărată glumă, pentru a ne concentra pe ceea ce recomand Riot Games, compania din spatele dezvoltării League of Legends. În acest fel, băieții de la Riot Games recomandă să aveți un procesor dual-core de 3 GHz, în plus față de fiecare dintre nuclee cu o viteză minimă de 2 GHz. La aceasta trebuie să adăugăm 4 GB RAM. Și placa grafică? Orice model integrat vă va servi perfect.

Asus TUF FX505DT

Acest gaming laptop cu configurație înaltă este exact alegerea perfectă pentru a juca League of Legends. De asemenea, este un laptop ieftin pentru a juca LoL și alte jocuri. Un astfel de ecran de 15,6 " 120 IPS este confortabil pentru gaming. Este dotat cu multe alte părți importante. Procesorul AMD este prima alegere pentru jocuri. Acest fantastic model de laptop de gaming Asus are un procesor quad-core AMD Ryzen 5 R5—50 H cu 4 nuclee. Grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 poate face experiența de joc mult mai bună decât alte modele de gaming laptop. Cu GPU AMD Ryzen 5 R5 și GTX 1650, poate gestiona ușor orice joc modern. Acest laptop de gaming are doar 8 GB RAM DDR4. Pentru a face această unitate rapidă, vine cu un SSD PCIe de 256 GB. Stocarea nu este suficientă dacă doriți să instalați o mulțime de jocuri. De asemenea, este capabil să gestioneze o cantitate mare de energie datorită procesorului, GPU-ului și SSD-ului.

MSI GF63 Thin 9SC-047XES

Aceasta nu este doar o opțiune excelentă, ci și cel mai bun laptop gaming la un preț foarte bun, pentru League of Legends. Rama subțire face designul mai atractiv. Puteți crea un mediu de care aveți nevoie pentru o experiență extremă de joc. Acest laptop de gaming poate face față unor sarcini esențiale, deoarece are un procesor Intel Core i7-9750H. De asemenea, îmbunătățește performanța și procesarea deoarece vine cu NVIDIA GTX 1050Ti 4G DDR5. Asta înseamnă că este un device puternic pentru a juca League of Legends fără nicio problemă. Ecranul acestui gaming laptop joacă un rol vital în oferirea unei experiențe mai bune pentru utilizator. Acest laptop vine cu un ecran FHD de 15,6 ″. Acest afișaj panoramic oferă NTSC Color Anti-Glare, RGB. Rata de răspuns este de 3 ms, iar timpul de reîmprospătare este de 60 Hz. Acest mecanism de afișare are capacitatea de a produce 120 de cadre pe secundă. Pentru a juca League of Legends, ai nevoie doar de 2 GB RAM. Pe de altă parte, are o memorie RAM DDR4 imensă de 8 GB, care nu numai că vă ajută să jucați acest joc video, ci și Overwatch, Fallout 4. Acest dispozitiv include un incredibil SSD NVMe de 512 GB pentru stocare.

Razer Blade 15

Zi de zi, un gaming laptop devine din ce în ce mai puternic și mai rapid. Blade 15 este unul dintre acestea care se remarcă pentru a oferi performanțe mai bune jucătorilor League of Legends, Wow, Fortnite 4. Acest laptop de jocuri vine cu o combinație excelentă de design și specificații. Este adevărat că laptopurile Razer ne atrag întotdeauna atenția datorită aspectului lor excelent. Carcasa din aluminiu negru este impresionantă. Rama este subțire pentru a îi oferi un aspect perfect. Deci, este un model avansat pentru toate tipurile de utilizatori. Ecranul este mult mai bun, la fel și designul său. Acest ecran mat de 15,6 ” FHD 60Hz are un raport de aspect perfect, atât pentru lucru cât și pentru jocurile video. Afișajul de la margine la margine se descurcă cel mai bine cu 100% RGB. Procesorul Intel Core i7-10875H oferă o putere excelentă acestui laptop de gaming. Are un total de 6 nuclee care oferă o putere și portabilitate impresionante. Nu vă va încetini activitatea deoarece este echipat cu 16 GB RAM, 128 GB SSD și 1 TB de hard disk. 16 GB RAM este mai mult decât suficient pentru a juca jocul LOL, iar SSD-ul vă va oferi performanțe mai rapide. Pentru a juca jocuri video, trebuie să aveți imagini impresionante, deoarece acest afișaj este oferit printr-o rată de reîmprospătare de 60Hz. Acest laptop subțire pentru jocuri este o bestie proiectată cu multă putere în interior. Pentru o grafică mai bună, are o placă Nvidia GeForce RTX 3070-8GB, pentru a avea cea mai bună senzație de sesiune de joc. Vă permite să configurați setările grafice de care aveți nevoie pentru jocul dumneavoastră. Bateria poate sprijini utilizatorul până la 5 ore, ceea ce vă ajută să vă concentrați asupra jocurilor.

Comenteaza