Clinica DENT ESTET - STOMESTET - Stomatologia viitorului, acum și în Cluj Napoca

Clinica DENT ESTET - STOMESTET - Stomatologia viitorului, acum și în Cluj Napoca
Clinica DENT ESTET - STOMESTET - Stomatologia viitorului, acum și în Cluj Napoca
Clinica DENT ESTET - STOMESTET - Stomatologia viitorului, acum și în Cluj Napoca

Tehnologia MODJAW™️ 4D, inovația care schimbă vieți 

Clinica DENT ESTET - STOMESTET reprezintă soluția ideală pentru pacienții care au nevoie de reabilitări orale complexe, cu acces rapid la cele mai moderne soluții de tratament, într-un mediu sigur și confortabil. 

Clinica din Cluj Napoca oferă pacienților șansa de a-și redescoperi zâmbetul cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație și al protocoalelor clinice avansate, beneficiind în același timp de expertiza unei echipe de medici multidisciplinare. Astfel, fiecărui pacient i se oferă soluții de tratament personalizate, realizate la cele mai înalte standarde de siguranță, fără durere și cu rezultate pe termen lung, totul desfășurându-se într-o atmosferă caldă și primitoare.  

Misiunea echipei medicale DENT ESTET - STOMESTET este binele pacientului și construirea de zâmbete sănătoase, fără a face rabat de la calitatea materialelor, echipamentelor sau de la pregătirea permanentă a medicilor stomatologi. 

Stomatologia digitală, acum și în Cluj Napoca

Pentru că experiența în cabinetul stomatologic trebuie să fie lipsită de durere și confortabilă, clinica DENT ESTET - STOMESTET a investit în digitalizarea actului medical, astfel încât pacienții să beneficieze imediat de investigații medicale realizate rapid și de soluții de tratament moderne, cu rezultate dovedite în timp. 

În prezent, ca noutate în 2022, pacienții care aleg clinica DENT ESTET - STOMESTET se pot bucura de avantajele oferite de stomatologia 4D, datorită scannerului revoluționar MODJAW™️ 4D. Acest sistem este cea mai avansată tehnologie de scanare digitală utilizată, în prezent, în stomatologia digitală. MODJAW™️ 4D este un instrument extrem de eficient în diagnosticarea afecțiunilor dentare complexe, dar și în personalizarea tratamentelor de estetică dentară, sau ortodontice.

Clinica DENT ESTET - STOMESTET - Stomatologia viitorului, acum și în Cluj Napoca

’’MODJAW™️ 4D are la bază o tehnologie care înregistrează date ce nu puteau fi folosite anterior, simplifică tratamentele complexe, ne ajută să câștigăm timp prețios și îmbunătățește precizia și calitatea tratamentelor dentare. De exemplu, putem să înregistrăm într-o singură ședință toate mișcările funcționale ale pacientului, pe care apoi le trimitem direct la laboratorul de tehnică dentară. Pe baza informațiilor obținute, se pot realiza lucrări protetice extrem de bine adaptate fiecărui pacient’’, explică Dr. Smaranda Buduru, medic primar stomatologie generală și protetică dentară, Doctor în Științe Medicale. 

Printre principalele beneficii ale tehnologiei MODJAW™️ 4D se numără: înregistrarea de informații unice, analiza completă a ocluziei dentare (felului în care dinții se ating între ei), eficacitate crescută, stocarea datelor și reducerea numărului de vizite la medic. 

Rolul tehnologiei digitale este de a oferi o precizie de neegalat actului medical, un nivel ridicat de predictibilitate a intervențiilor, o acuratețe crescută a manoperei și creșterea ratei de succes a tratamentului. 

Beneficiile MODJAW™️ 4D în cazurile de reabilitare orală complexă

O reabilitare orală complexă presupune o serie de tratamente menite să redea funcționalitatea și estetica dinților și de a le oferi pacienților zâmbetul mult visat, cu rezultate pe termen lung.

Pacienții trebuie să știe că o reabilitatea orală completă implică restaurarea dinților de pe una sau ambele arcade și o abordare multidisciplinară a cazului, ce poate cuprinde o combinație de mai multe tratamente: tratament cu implant dentar, intervenții chirurgicale, realizarea de lucrări protetice (coroane dentare, punți dentare, proteze fixe și mobile), tratament endodotic, tratament ortodontic sau parodontologic. 

Aici intervine tehnologia MODJAW™️ 4D, care revoluționează modul în care se realizează o reabilitare orală complexă. Fie că este vorba de tratamente ortodontice, de estetică dentară sau cu implant dentar, medicul stomatolog va putea utiliza informațiile înregistrate cu ajutorul MODJAW™️ 4D pentru a personaliza complet planul de tratament. 

Datele obținute încă de la prima consultație oferă posibilitatea de a pre-vizualiza și pre-evalua contactele ocluzale reale și de a identifica forțele la care vor fi expuse coroanele sau fațetele dentare, înainte ca lucrările protetice să fie atașate. Acest lucru va permite proiectarea și adaptarea în cele mai mici detalii a lucrărilor dentare necesare unei reabilitări orale complete și la succesul pe termen lung al acestora. 

Multidisciplinaritatea echipei medicale și tehnologia de ultimă oră - garanția succesului tratamentelor DENT ESTET - STOMESTET 

Înființată în 2001 de doi lideri în stomatologia din România, Prof. Dr. Smaranda Buduru, medic primar stomatologie generală, medic specialist protetică dentară și Doctor în Științe Medicale, și Dr. Rareș Buduru, cu practică orientată spre implantologie și protetică, clinica STOMESTET a devenit, în noiembrie 2021, partener al grupului DENT ESTET. 

În prezent, clinica din Cluj Napoca este formată din 40 de specialiști, dintre care 16 sunt medici stomatologi, cu un nivel înalt de pregătire profesională, unii dintre aceștia fiind cadre universitare, 18 asistente medicale și 5 tehnicieni dentari, 8 cabinete de tratament, 1 sală dedicată intervențiilor chirurgicale și 1 laborator de tehnică dentară complet digitalizat și un studio foto. De asemenea, clinica dispune de un centru propriu de radiologie digitală, oferind astfel pacienților posibilitatea de a efectua investigații radiologice (OPG și CBCT), de a primi pe loc un diagnostic corect și un plan de tratament încă de la prima vizită.  

Astăzi, clinica stomatologică DENT ESTET - STOMESTET reunește, sub același acoperiș, o echipă multidisciplinară de medici, cu o experiență practică de peste 10 ani în implantologie, chirurgie, parodontologie, endodonție, estetică dentară și stomatologie pediatrică, la care se adaugă tehnologii de vârf, soluții personalizate de tratament și cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. 

’’Mai presus de orice, am urmărit întotdeauna ca interesele pacienților să fie puse pe primul loc, pornind de la etica în muncă, a mea și a colegilor mei, empatia față de nevoile lor specifice și calitatea serviciilor pe care le oferim. Performanța și succesul în stomatologie se obțin punând suflet și pasiune. Viziunea DENT ESTET - STOMESTET este de a crea o legătură bazată pe încredere deplină cu pacientul care se lasă în mâinile noastre și de a oferi servicii stomatologice la cel mai înalt nivel’’, spune Prof. Dr. Smaranda Buduru. 

Comenteaza