Foto MedLife continuă programele de învățare pentru medicii din cadrul grupului prin organizarea unui masterclass în chirurgie ortopedică la Spitalul Humanitas din Cluj

MedLife continuă programele de învățare pentru medicii din cadrul grupului prin organizarea unui masterclass în chirurgie ortopedică la Spitalul Humanitas din Cluj
MedLife continuă programele de învățare pentru medicii din cadrul grupului prin organizarea unui masterclass în chirurgie ortopedică la Spitalul Human
MedLife continuă programele de învățare pentru medicii din cadrul grupului prin organizarea unui masterclass în chirurgie ortopedică la Spitalul Human

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, continuă să își susțină medicii în procesul de perfecționare și supraspecializare în diverse arii medicale de interes, prin intermediul hub-ului de inovare și învățare continuă, dezvoltat în 2023. Pe 21 și 22 martie operatorul medical a organizat un nou masterclass, dedicat chirurgilor ortopezi, pe tema reconstrucției ligamentului încrucișat anterior. Coordonat de Dr. Melinte Răzvan, Medic Primar Ortopedie – Traumatologie, evenimentul a avut loc în cadrul Spitalului MedLife Humanitas din Cluj și a constat în prezentarea și demonstrarea a 6 tehnici diferite de reconstrucție, în cadrul a 14 intervenții chirurgicale transmise live.

În ultimii ani, specialiștii au observat o creștere notabilă a intervențiilor de reconstrucție a ligamentelor, în paralel cu creșterea leziunilor legate de sport. Succesul acestei intervenții chirurgicale poate fi obținut prin diferite tehnici, alegerea lor fiind realizată în funcție de factori precum starea pacientului, natura rupturii și filosofia individuală a chirurgului. Construirea unei perspective bine informate asupra acestor tehnici necesită expunerea la un număr semnificativ de intervenții.

Tocmai de aceea, prin organizarea masterclass-ului din Cluj, MedLife și-a propus să ofere medicilor o perspectivă cuprinzătoare și de ultimă oră asupra procesului de reconstrucție a ligamentului încrucișat anterior. Evenimentul a reunit aproximativ 40 de medici din cadrul Grupului, dar și din mediul de stat și privat, care, alături de experți din țară și din străinătate, au explorat cele mai recente și eficiente tehnici în domeniu.

„Suntem dedicați misiunii noastre de a oferi un act medical de cea mai bună caliate, motiv pentru care continuăm să le oferim medicilor noștri cadrul potrivit pentru familiarizarea cu cele mai avansate tehnici medicale și perfecționarea acestora, în beneficiul pacienților noștri. În cadrul masterclass-ului de la Spitalul Humanitas din Cluj medici din întreaga țară au reușit să descopere și să aprofundeze cele mai noi practici și tehnologii în domeniul ortopediei, utilizate la nivel mondial, pe care le vor putea aplica ulterior în unitățile în care profesează”, a declarat Dr. Larisa Chiriac, Director Medical MedLife Group.

Noi perspective în reconstrucția ligamentului încrucișat anterior

Masterclass-ul a fost o experiență chirurgicală captivantă, în direct, precum și cu participare în sala de operație, și a oferit participanților o înțelegere cuprinzătoare a celor mai recenteabordări de reconstrucție a ligamentelor, echipând participanții cu informații valoroase pentru a-și îmbunătăți abilitățile chirurgicale și procesele de luare a deciziilor.

Pentru pacienți, consolidarea expertizei în ortopedie se traduce prin acces la tratamente complexe și inovatoare, rezultate chirurgicale mai bune, recuperare mai rapidă și siguranță sporită, contribuind astfel la sănătatea și mobilitatea optimă a sistemului locomotor.

„Evenimentul nostru reprezintă un pas semnificativ în avansul practicii chirurgicale ortopedice din România. Prin intermediul acestui masterclass, ne-am propus să facilităm introducerea celor mai recente și eficiente tehnici ortopedice de la nivel mondial în arsenalul de tratamente disponibile în țară, contribuind la îmbunătățirea rezultatelor chirurgicale și a recuperării pacienților noștri. Medicii buni sunt într-un contiuu proces de învățare, de aceea ne dorim să stimulăm și să încurajăm cadrele medicale să își perfecționeze abilitățile și să aspire constant la excelență în îngrijirea pacienților", a declarat Dr.Melinte Răzvan.

Strategia MedLife de a susține constant segmentul de educație medicală, atât pentru medicii din cadrul Grupului, cât și pentru cadrele medicale din unitățile externe, va continua și lunile următoare cu noi sesiuni. De altfel, anul trecut, liderul pieței de servicii medicale private din România a organizat și susținut peste 20 de evenimente medicale, la care au participat, în total, aproximativ 12.000 de medici.

Despre Grupul MedLife

MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare bază de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din țară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale, în tehnologie și infrastructură. Creează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.

Etichete
Comenteaza