Top cele mai bune parfumuri arăbești 2023

 Top cele mai bune parfumuri arăbești 2023

Parfumul arăbesc... O singură combinație de cuvinte generează o furtună de emoții și asociații intrigante.

Fiecare flacon de parfum arabesc este cu adevărat o operă de artă, iar aromele în sine sunt intense, generoase și captivante.

În articolul de astăzi, îți prezentăm o listă cu top parfumuri arăbești. Alege produsul aromat potrivit și bucură-te de el la infinit.

Attar Collection Oud Suleiman

Acest parfum pentru bărbați, prezentat de celebra companie orientală Attar Collection, acționează la nivelul profund al subconștientului. Se bazează pe extracte de ambră cenușie și oud, asigurând o persistență de lungă durată și o percepție profundă a celorlalte ingrediente. Compus din note de piele și coniac puternic, care trec ușor în acorduri de frunze de tutun, lemn de santal și cafea bogată, parfumul emană în același timp nuanțe de brutalitate și senzualitate.

Bărbatul căruia i-a fost dedicat Oud Suleiman este protagonistul serialului TV "Suleyman Magnificul". El este întruchiparea perfectă a acestui elixir aromatic.

Al Haramain Noora

Acest parfum este preferat atât de bărbați, cât și de femei. În traducere din limba arabă, numele mărcii "Al Haramain" înseamnă "Privare". Doar că acest concept poartă o semnificație pozitivă. Implică privarea de odihnă, de somn, umple o persoană cu vise și dorințe, seduce, trezește imaginația.

Baza de chihlimbar și mosc alb este completată în "Noora" cu nuanțe de fructe de pădure și fructe, care sunt asezonate cu miros de vanilie. La ceva timp după aplicare, întregul acord de note se transformă treptat într-un buchet floral care răsplătește purtătorul cu voluptate și sexualitate.

Dacă nu știi de unde să achiziționezi parfumuri arăbești, accesează magazinul online Makeup, plonjează în lumea magică a produselor exclusive orientale https://makeup.ro/categorys/719244/

Al Rehab Choco Musk

Însuși numele parfumului sugerează că produsul conține un ansamblu de condimente de cofetărie dintre cele mai plăcute și aromate. Lemnul de santal, scorțișoara, vanilia și ciocolata cu lapte sunt înșirate pe firul bazei formate din chihlimbar tradițional și mosc, care creează atmosfera unei seri confortabile în care savurezi un ceai cu produse de patiserie proaspăt coapte. O astfel de combinație de mirosuri va cuceri pe oricine.

Al Haramain Maze

Acest elixir plăcut și discret numit "Maze" este unul dintre cele mai bune parfumuri arăbești din colecția companiei Al Haramain. Punctul de atracție al acestui produs aromatic constă în particularitatea sa de a se deschide pe fiecare persoană în mod diferit. În funcție de tipul și structura pielii, starea de spirit, el, ca un cameleon, își schimbă percepția compoziției sale. Poate scoate în evidență subtonurile florale, citrice sau lemnoase. Jucându-se cu fațetele unui miros strict de mosc sau cu note calde citrice-florale, parfumul nu va provoca niciodată un sentiment de plictiseală și monotonie.

Afnan Perfumes Naema Black

Naema Black aparține categoriei unisex și frapează prin aspectul și mirosul său.  Parfumul discret, subtil, seducător, a absorbit mirosuri dulci inexprimabile ale Orientului. Un flacon negru elegant, cu modele aurii, este umplut cu un elixir magic de acorduri orientale-picante. Cocktailul parfumat lovește prin subtilitate și senzualitate. Compoziția complexă include bergamotă seducătoare, mandarină proaspătă și piper roz. În "inima" compoziției se pot auzi clar condimentele orientale: chimen, șofran și nucșoară. Baza este construită pe sunetul subtil al lemnului de santal, patchouli și al lemnului rar de oud. Parfumul se va potrivi persoanelor creative care își apreciază admiratorii și cărora le place să fie în centrul atenției.

Al Haramain Sultan

În ciuda numelui său masculin, acesta este un parfum arăbesc pentru femei. Se concentrează pe un buchet bogat și dulce de ananas, căpșuni și scorțișoară. Compoziția fructată, asezonată cu note delicate de flori, creează o impresie de prospețime și dulceață. După dezvăluirea completă a tuturor nuanțelor, este rândul miresmei de bază, format din ambră și lemn de santal.

Un parfum arabesc selectat în mod corespunzător va aduce plăcere maximă și va sublinia individualitatea fiecărui purtător.

 

 

Etichete
Comenteaza