Trei modele de blendere Philips pe care te poți baza

Trei modele de blendere Philips pe care te poți baza

În orice bucătărie un blender este un ajutor de neprețuit. Pentru că  poate amesteca, toca și omogeniza diverse preparate, acest electrocasnic  versatil te scutește de efort și îți economisește timp.

Dacă vrei să îți procuri un ajutor de nădejde, găsești pe piață multe modele de blendere fixe sau de mână, de dimensiuni mai mici sau mai mari, de puteri diferite și cu funcții diverse. Deoarece calitatea este o caracteristică importantă, pe care trebuie să o iei în calcul la achiziționarea oricărui produs, brand-ul Philips este garantul fiabilității, deci alege cu încredere unul din produsele prezentate mai jos.

Blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90. Are un motor puternic, de 600W, pentru amestecare ușoară și, împreună cu o lamă din oțel inoxidabil ce folosește tehnologia  ProBlend5, garantează o amestecare eficientă, fără cocoloașe. Vasul este din acrilonitril stiren (SAN), adică un plastic ranforsat, foarte rezistent, ce se poate spăla în mașina de spălat vase, și care are o capacitate de lucru de 1,5 litri. Beneficiezi de avantajul de a seta viteza de lucru și poți folosi funcția impuls, pentru a regla gradul și durata de amestecare. Are o garanție de 2 ani și raportul calitate-preț îl face unul din produsele bine vândute din această gamă.

Blender Philips Avance HR3655/00. Motorul puternic de 1400 W, cu 35000 de rotații pe minut, împreună cu tehnologia ProBlender 6 3D se asigură că procesează fructele și legumele într-un mod mai fin, păstrând substanțele nutritive în forma cât mai naturală. Lamele se detașează pentru curățare și nu se spală la mașina de spălat vase, dacă dorești să rămână ascuțite cât mai mult timp. Vasul este din sticlă și are capacitatea de lucru de 1,8 litri. Reglează viteza manual în așa fel încât blenderul să proceseze delicat fructele moi și folosește programul presetat pentru smoothie-uri, pe care le poți pregăti direct în cele două recipiente de 600 ml, de care vine însoțit. Aceste căni on-the-go, din tritan, sunt perfecte pentru băutura preferată pe care o savurezi la muncă, deoarece sunt create special să le iei cu tine (încap ușor în servietă, rucsac sau geantă). Garanția este tot de 2 ani asigurând calitatea înaltă și funcționarea îndelungată.

Mini blender Philips HR2603/00. Acest blender face parte din colecția Daily și are avantajul de a fi compact, așa că este potrivit pentru bucătăriile mici, în care vrei să organizezi spațiul cât mai eficient. Deși motorul are puterea de 350W se descurcă foarte bine la zdrobirea și omogenizarea ingredientelor în doar 30 de secunde.  Are în componență un vas cu o capacitate de lucru de 600ml. Lama în patru stele e din inox și poate fi scoasă din vasul blenderului pentru o curățare ușoară și rapidă. Vine însoțit de un multi-tocător pentru legume, semințe, carne și de un recipient de 600 ml, pe care îl poți lua cu tine. Controlezi viteza de procesare cu cele două viteze și îl poți utiliza inclusiv la zdrobit gheață. Are o garanție de 2 ani, la fel ca celelalte blendere Philips.

Comenteaza