Video Rihanna a făcut show la Super Bowl. Artista e din nou însărcinată

Rihanna a făcut show la Super Bowl. Artista e din nou însărcinată
| Foto: Captură video NFL YouTube/Apple Music Super Bowl

Cântăreaţa originară din Barbados Rihanna a încântat publicul cu hiturile sale duminică seară, la celebrul recital din pauza Super Bowl, finala campionatului profesionist de fotbal american NFL şi a anunţat ulterior că este din nou însărcinată, ceea ce sugerau şi formele sale care au pus pe jar reţelele de socializare, informează AFP.

Un reprezentant al artistei a declarat pentru revista The Hollywood Reporter că vedeta aşteaptă al doilea copil, la mai puţin de un an de la naşterea fiului ei, pe 13 mai 2022, al cărui tată este rapperul A$AP Rocky.

La şase ani după ultimul său concert, vedeta, în vârstă de 34 de ani, a apărut „levitând" pe o platformă suspendată deasupra terenului de pe stadionul State Farm din Glendale, Arizona, unde se disputa finala campionatului profesionist de fotbal american NF, potrivit Agerpres.

Cântăreaţa, care a luat prin surprindere lumea pop în urmă cu aproape 18 ani cu primul său mega hit „Pon de Replay", a interpretat câteva dintre cele 14 hituri ale sale care au ajuns pe primul loc în SUA, printre care „Work", „We Found Love", „Umbrella" şi „Diamonds".

Îmbrăcată într-o salopetă roşie şi o haină asortată, Rihanna a evoluat în mijlocul a câteva sute de dansatori, toţi îmbrăcaţi în combinezoane albe, unii pe platforme ridicate, alţii pe terenul de fotbal.

Deşi a făcut câteva mişcări de dans, Rihanna a oferit o prestaţie sobră, neobişnuită pentru acest spectaculos eveniment anual. De asemenea, cântăreaţa nu a avut niciun invitat, o altă raritate pentru acest show în timpul căruia chiar şi Beyoncé, în 2016, a împărţit scena cu Coldplay şi Bruno Mars.

Vezi aici show-ul complet de la pauza Super Bowl LVII:

Mai mult decât lista de melodii sau coregrafia, fanii au comentat apariţia Rihannei, a cărei ţinută mulată a lăsat să i se întrevadă formele rotunjite.

„RiRi însărcinată?", s-a întrebat pe Twitter Holley Ford, de la NBC Dallas.

„Rihanna ar putea fi însărcinată, dar poate, de asemenea, să aibă pur şi simplu corpul unei femei care a născut recent", a scris, tot pe Twitter, Alexa Lardieri din New York, înainte ca un purtător de cuvânt al Rihannei să pună capăt suspansului. Rihanna şi A$AP Rocky nu au dezvăluit încă numele fiului lor, la nouă luni de la naştere.

Comenteaza