Video S-a deschis pasajul de la Luna. De la Cluj la Târgu Mureș, pe autostadă, din decembrie

S-a deschis pasajul de la Luna. De la Cluj la Târgu Mureș, pe autostadă, din decembrie

Directorul Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a anunțat că de marți, 7 noiembrie, se circulă pe pasajul rutier peste A3, dintre Câmpia Turzii și Luna.

"Se circulă de astăzi pe pasajul de pe DN15 din zona localității Luna, județul Cluj! Redirecționarea traficului pe acest pasaj permite continuarea lucrărilor pe lotul de autostradă Chețani – CâmpiaTurzii (A3), și finalizarea acestora până la sfârșitul anului. Constructorul este bine mobilizat în șantier iar lucrările sunt în grafic. Se va putea astfel circula pe autostradă, fără întrerupere, de la Cluj la TârguMureș", transmite CNAIR. 

Lucrările realizate pe secțiunea Chețani – Câmpia Turzii (15,7 kilometri) de pe Autostrada Transilvania (A3) se apropie de finalizare. Cel mai probabi, din decembrie 2023, vom putea circula neîntrerupt pe autostradă între Târgu-Mureș și Cluj. Contractul cu asocierea Strabag & Geiger Transilvania pentru secțiunea Chețani – Câmpia Turzii a fost semnat în 26.10.2022, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în 21.11.2022, termenul de finalizare fiind august 2024.

Comenteaza