DIETA făcătoare de minuni, curăţă RINICHII, purifică GLANDELE, elimină TOXINELE. Ingredientul de BAZĂ se găseşte ORIUNDE

DIETA făcătoare de minuni, curăţă RINICHII, purifică GLANDELE, elimină TOXINELE. Ingredientul de BAZĂ se găseşte ORIUNDE
Din ce în ce mai des recomandată de către specialiști, această dietă este văzută în primul rând ca o cura de detoxificare a organismului.

Este vorba despre dieta cu lamaie, a carei beneficii se pot obține in cel mai scurt timp; însa este foarte important sa se tina cont si de faptul ca in momentul in care se reduce numărul de calorii este posibil sa se piardă si in greutate, dar in același timp se va pierde si din masa musculara, va scădea rezistenta oaselor; iar in cazul unui exces de dieta, prin prelungirea excesiva a perioadei de regim organismul se poate deshidrata si se poate confrunta cu afecțiuni severe.

Ce se consuma in dieta cu lamaie?

După cum bine ii spune si numele, ingredientul de baza este lamaiea, consumata sub forma de limonada, asociat cu un ceai cu efect laxativ. Perioada dietei cu lamaie va fi de 10 zile; in acest timp nu se vor consuma alte alimente.

Care sunt beneficiile dietei cu lamaie?

Există multe beneficii pentru sănătate oferite de dieta cu lamaie; sunt antibacteriene, antivirale, ajuta la stimularea pierderii de greutate si in același timp ajuta digestia. Lamaiele conțin acid citric, calciu, magneziu, vitamina C, bioflavonoide, pectina.

-dizolva si elimina toxinele (decongestionează) care s-au format în interiorul corpului dumneavoastră.
-curata rinichii si sistemul digestiv.
-purifica glandele și celulele la nivelul întregului organism.
-elimina orice deșeuri inutilizabile și materialului întărit la nivelul articulațiilor și mușchilor.
-scapă de presiune și iritare în nervi, artere, si vase de sânge.
-construiește un flux de sânge sănătos.
-menține tinerețea și elasticitatea pielii.

Dezavantajele dietei cu lamaie

Ca orice tip de dieta se recomanda consultarea unui specialist; cu atât mai mult este indicat in cazul in care persoana care este dispusa sa tina aceasta dieta suferă de arsuri la stomac, are probleme cu rinichii sau vezica biliara. Consumul excesiv de lamaie, poate fi daunator si pentru sănătatea dinților, poate predispune la apariția cariilor dentare.

Principiul de baza al dietei cu lamaie, este sa începi ziua cu un pahar de apa cu lamaiee, efectele fiind de detoxifiere si de reducere a poftei de mâncare. Foarte important este ca pe parcursul zilei sa se consume foarte multa apa, pentru a nu se deshidrata organismul.
De asemenea consumul de lamaiee este încurajat de faptul ca ajuta la neutralizarea nivelului de zahar din sânge.

Efecte adverse ale dietei cu lamaie

In momentul in care se renunța la aceasta dieta, sunt șanse foarte mari ca kilogramele acumulate pe parcursul regimului sa fie recuperate. Organismul fiind privat de necesarul zilnic de nutrienti va fi pus in situația de a cere cat mai multe alimente.

Dieta cu lamaie, este considerata o forma de înfometare, pe tot parcursul acesteia organismul nu va primi necesarul de alimente de care are nevoie; aceasta dieta nefiind una tocmai sănătoasa care sa duca la o buna funcționare a organismului.

Pot sa apară schimbari de dispoziție sau depresie, deoarece corpul trece prin atât de multe schimbări, modificări minore ale tensiunii arteriale, amețeli, dureri de cap sau migrene, si mișcările intestinale frecvente.

Alina Nitu

loading...
Comenteaza