A început maratonul de la drive-thru. Vaccinări non-stop cu Pfizer până duminică seara

A început maratonul de la drive-thru. Vaccinări non-stop cu Pfizer până duminică seara

Timp de trei zile, persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID, pot merge fără programare, la orice oră, cu mașina,la centrul de vaccinare de tip drive-thru de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca. 

Aproape 52.000 de persoane s-au vaccinat în centrul drive-thru, în mașină, în cele 6 luni de când a fost deschis punctul de vaccinare, iar de vineri, 29 octombrie, ora 08:00 până duminică, 31 octombrie, ora 20:00, non-stop, cei de la centru sunt în Maraton. 

"Miercuri dimineața, colega noastră Carmen vine și ne întreabă dacă am avea energie pentru a vaccina și noaptea, vineri și sâmbătă.

Adică o vaccinare non stop, de vineri dimineața pana duminica seara. Sa profitam cumva de valul acesta de responsabilitate.

In zilele trecute am observat ca la ora 8 seara când se încheia vaccinarea la noi, încă mai erau mașini la bariera de la intrarea în Sala Sporturilor iar dimineața la prima oră înainte de a deschide centrul unii cetățeni așteptau încolonați în mașini.

Au discutat colegii și am căzut de acord ca merita sa prelungim programul si pe parcursul noptii.
Efortul merita făcut chiar dacă nu sunt cele mai prielnice condiții, frigul începe sa muște serios dacă stai afară câteva ore.

Coordonatoarea centrului, dr.Ardelean a făcut demersurile necesare pentru avizare către Prefectura și DSP și suntem pregătiți sa continuam două zile și doua nopți. E ultimul weekend fără ploi și vânt .

M-a impresionat din nou echipa aceasta. Toata lumea are nevoie de o pauza dar mai sunt resurse și fiecare persoana vaccinata în plus poate contribui la relaxarea stării de asediu fin ATI-uri.

Fără programare, doar cu mașina, doar Pfizer", a relatat pe Facebook, Florin Moroșanu, membru al echipei de vaccinare.

 

Comenteaza