A început vaccinarea la DGASPC Cluj. Câte persoane au primit serul anti-COVID în prima zi

A început vaccinarea la DGASPC Cluj. Câte persoane au primit serul anti-COVID în prima zi
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Vineri dimineață a început vaccinarea personalului și beneficiarilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, vineri, 15 ianuarie a.c., a debutat cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-Covid cuprinzând personalul din serviciile sociale, beneficiarii adulți din serviciile rezidențiale, copiii peste 16 ani, precum și angajații centrelor rezidențiale, de recuperare și de zi din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, instituție de interes public subordonată Consiliului Județean Cluj.

Astfel, această primă acțiune a vizat vaccinarea unui număr de 102 persoane, salariați și beneficiari ai Centrului de Îngrijire și Asistență Cluj-Napoca, situat pe strada 21 Decembrie, nr. 138.

Totodată, la nivelul DGASPC Cluj vor fi imunizate în total peste 600 de persoane, într-un interval de 10 zile.
În vederea asigurării cadrului optim pentru desfășurarea activității de administrare a vaccinului anti-Covid, au fost organizate echipe mobile formate din medici și asistente medicale din cadrul instituției publice clujene.

loading...
Comenteaza