Acordul dintre România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale, din 1999, va fi actualizat

Acordul dintre România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale, din 1999, va fi actualizat
Acordul dintre România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale, încheiat în urmă cu 14 ani, va fi actualizat, pentru a reglementa situaţia pacienţilor români care se tratează în Turcia şi problema datoriilor între spitalele turceşti şi CNAS,a anunţat premierul Victor Ponta, aflat la Ankara.

"Sunt pacienţi români care se tratează în Turcia. Trebuie, şi am discutat zilele trecute şi la CNAS, să updatăm acordul dintre România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale", a spus Ponta.

El a arătat că relaţiile României cu Turcia în domeniul sănătăţii s-au dezvoltat, dar că există încă datorii importante între spitalele din Turcia şi Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS).

Premierul Victor Ponta se află, joi, în vizită oficială la Ankara, unde s-a întâlnit cu preşedintele, prim-ministrul şi conducerea Parlamentului turc şi a depus o coroană de flori la Mausoleul Anitkabir, în memoria lui Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul Turciei moderne şi primul preşedinte al Turciei.

Etichete
Comenteaza