Alimente considerate sănătoase, dar care ar fi bine să le eviţi. În top, iaurturile light şi apele vitaminizate

Alimente considerate sănătoase, dar care ar fi bine să le eviţi. În top, iaurturile light şi apele vitaminizate

Niciodată oamenii nu au fost mai preocupaţi de alimentația sănătoasă şi, totuşi, din ce în ce mai mulţi oameni se confruntă cu obezitatea. Problema este că, pe lângă varietatea opţiunilor alimentare, există foarte multe informaţii confuze, contradictorii, iar marketingul şi publicitatea sunt unele dintre cauzele pentru care s-a ajuns în această situaţie.

Numeroase produse sunt prezentate că fiind sănătoase, în jurul lor s-au creat adevărate campanii, vedetele şi-au asociat imaginea cu ele, însă, în multe cazuri, adevărul a fost spus doar pe jumătate, în cel mai bun caz. Aşadar, dacă vrei să slăbeşti, renunţă la aceste alimente:

1. Granola
Granola şi-a câştigat faima datorită conţinutului ridicat de fibre şi a faptului că poate fi combinată cu iaurt, obţinându-se un mic dejun gustos şi sănătos. Totuşi, nu ar trebui neglijată cantitatea mare de zahăr şi de grăsimi. Jumătate de ceaşcă de granola are 210 kcal şi energia pe care o asigură este una „falsă”, provenită din zahăr. Nu ar trebui să ne începem ziua consumând alimente atât de procesate.

CITEȘTE CONTINUAREA

Comenteaza