Antivaccinist din Zalău, infectat cu COVID: ”Îmi pare rău că nu m-am vaccinat”. A primit şi replica: "Nu te-aş fi tratat. Meritai să te trateze Şoşoacă"

Antivaccinist din Zalău, infectat cu COVID: ”Îmi pare rău că nu m-am vaccinat”. A primit şi replica: "Nu te-aş fi tratat. Meritai să te trateze Şoşoacă"
| Foto: Facebook

Un antivaccinist din Zalău care nu a crezut în coronavirus s-a infectat. De pe patul de spital, cu masca de oxigen pe faţă, le-a transmis cunoscuţilor: ”Vaccinaţi-vă! Nu lăsaţi să treacă timpul!”. Apoi a şters postarea. 

Un bărbat din Zalău, cunoscut protestatar împotriva restricţiilor şi care a fost împotriva vaccinării, s-a infectat, iar de pe patul de spital le-a transmis cunoscuţilor să se vaccineze cât mai repede posibil. ”Medicii sunt într-adevăr nişte eroi”, a transmis bărbatul, conform News.ro.

”Vaccinaţi-vă, dragii mei! Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsaţi să treacă timpul! Îmi pare rău că am fost contra vaccinării şi contra Covid! Am să promovez vaccinul”, a scris, marţi, pe Facebook, Erno Kovacs, alături de o fotografie de pe patul de spital.

Ulterior acesta a şters postarea, înlocuind mesajul cu îndemnul la vacccinare cu un mesaj de laudă la adresa medicilor. Bărbatul a afirmat că medicii sunt eroi şi le-a cerut scuze că nu a crezut în ei până acum: ”Medicii sunt într-adevăr nişte eroi, trebuie respectaţi. Îmi aplec capul în faţa lor şi îmi cer iertare pentru neîncrederea pe care am avut-o în ei”.

Urmăritorii săi de pe pagina de socializare l-au acuzat pentru atitudinea sa pro-vaccin. "Gata te-ai vândut şi tu nu-mi vine să cred". Alţi oameni i-au urat sănătate zălăuanului antivaccinist, dar au fost şi păreri mai radicale: "Nu te-aş fi tratat.... meritai să te trateze Şoşoacă sau Popa la câtă instigare ai făcut împotriva cadrelor medicale şi a acestui vaccin", i-a scris cineva pe Facebook. 

Bărbatul este un cunoscut protestatar faţă de restricţii. În 24 septembrie el distribuia pe Facebook invitaţia la protestul din 2 octombrie din Capitală, iar în 28 martie a postat mai multe fotografii în care apare alături de Diana Şoşoacă.

Sursa: Facebook / Erno Kovacs

Comenteaza