Câți clujeni au fost vaccinați împotriva COVID duminică

Câți clujeni au fost vaccinați împotriva COVID duminică

Până acum, la Cluj au fost imunizate împotriva COVID-19 aproape 7.400 de cadre medicale și s-au semnalat sub 70 de reacții adverse.

În ultimele 24 de ore, la Cluj s-au vaccinat anti-COVID doar 320 de persoane, iar 5 dintre acestea au avut reacții adverse în urma administrării serului.

În total, până duminică după-amiază, la Cluj au fost imunizate împotriva COVID-19 7.398 de cadre medicale și s-au semnalat 64 de reacții adverse.

Câți clujeni au fost vaccinați anti-COVID duminică

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat că, începând de astăzi, își va dubla capacitatea de vaccinare, ajungând la aproximativ 400 de persoane pe zi. Vor fi patru puncte de vaccinare - un punct de lucru va fi destinat în exclusivitate vaccinării medicilor de familie și personalului medical din afara spitalului, în timp ce restul vor fi alocate vaccinării cadrelor medicale din spital.

În total, numărul persoanelor vaccinate anti-COVID-19 în România a ajuns duminică la108.294. Au fost înregistrate 388, din care, 155 reacţii locale cu durere la locul injectării și 233 reacţii generale - febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie. De asemenea, CNCAV precizează că 5 reacţii adverse sunt în curs de investigare. 

Comenteaza