Clujenii, PRIMII la vaccinarea anti COVID! VEZI HARTA LIVE de interes pe judeţe

Clujenii, PRIMII la vaccinarea anti COVID!  VEZI HARTA LIVE de interes pe judeţe

Clujul are cea mai mare ridicată rată de interes pentru vaccinarea împotriva coronavirusului din România.

Clujenii sunt pe primul loc în România în ceea ce privește interesul pentru vaccinarea împotriva coronavirusului, indică datele actualizate aproape în timp real de platforma Vaccin.live, unde se poate vizualiza tendința de interes a populației pentru vaccin, calculată in funcție de numărul persoanelor înscrise pe listele de așteptare față de populația județului/regiunii.

Astfel, în prezent, Clujul conduce la nivelul judeţelor cu o rată de interes de 8,80%. Pe listele de așteptare sunt 64.274 de clujeni care așteaptă să se vaccineze, dintr-o populație de 730.216. Urmează în clasament Ilfov, cu o rată de interes de 7,27% și Sibiu, cu 5,54%. 

În Bucureşti, pe listele de aşteptare se află 90.776 de persoane dintr-un total de 2.121.794 de persoane, adică o rată de interes de 4,28%. Pe regiuni, Capitala plus Ilfovul au o rată a interesului pentru vaccinare de 4,78%, doar cu puțin peste Transilvania, care are 4,74%.

Cei mai puțin dornici să se vaccineze sunt locuitorii din Suceava, județ care este pe ultimul loc, cu o rată de interes de 0,48%, iar pe regiuni, cei din Bucovina (0,72%).

Rata de interes pe judete

Clujenii au luat cu asalt listele de așteptare pentru vaccinare! Cea mai mare rată de interes pentru imunizare din România

Rata de interes pe regiune

Clujenii au luat cu asalt listele de așteptare pentru vaccinare! Cea mai mare rată de interes pentru imunizare din România

Comenteaza