Clujul a ajuns la 57.500 de cazuri de COVID/ Ce se întâmplă cu rata infectărilor

Clujul a ajuns la 57.500 de cazuri de COVID/ Ce se întâmplă cu rata infectărilor

Chiar dacă Clujul nu mai este în top în ceea ce privește cazurile noi și incidența infecțiilor, rămâne, în continuare, pe locul doi pe țară la numărul total al cazurilor de COVID-19.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În ultimele 24 de ore, în Cluj au fost depistate doar 5 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat în municipiul București - 21 și în județele Prahova - 13, Argeş şi Neamţ, câte 10. Totodată, în şapte judeţe - Călăraşi, Gorj, Mehedinţi, Satu Mare, Sălaj, Sibiu şi Tulcea, nu a fost raportat niciun caz nou de infectare.

În ceea ce privește incidența infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, la Cluj, în ultima zi coeficientul a înregistrat o scădere ușoară - de la 0,19 la 0,18 la mie, valoare cu care județul se situează pe locul șapte la nivel național. Incidența a scăzut și în municipiul Cluj-Napoca și a ajuns la 0,14 la mie, iar în 44 de UAT-uri din județ rata infectărilor este zero. 

Cu cele 57.500 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei până joi, Clujul rămâne în clasamentul COVID-19, pe primul loc între județe și pe locul doi pe țară, după București (183.521). 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza