Clujul, locul trei pe țară azi la cazurile noi de coronavirus. Cu incidența stăm mai bine

Clujul, locul trei pe țară azi la cazurile noi de coronavirus. Cu incidența stăm mai bine

Clujul se situează, joi, pe locul doi între județe și pe locul trei pe țară la cazurile noi de COVID, depistate în ultimele 24 de ore.

64 clujeni au fost depistați cu noul coronavirus de ieri până azi, număr de infectări cu care Clujul se situează pe locul trei pe țară. Astfel, cele mai multe cazuri noi au fost raportate în Bucureşti - 116 şi în judeţele Brașov - 68 şi Cluj, cu 64 de noi îmbolnăviri.

Cele mai puţine cazuri noi au fost raportate în judeţele Mehedinți și Ialomița, fiecare cu câte 5 noi infectări depistate.

În ceea ce privește incidența infectărilor cu noul coronavirus, cea mai mare valoare la mia de locuitori se înregistrează în judeţul Arad - 2,38 la mie - singurul care se mai află în zona galbenă, urmează Sibiu - 1,74 și Timiș - 1,73, Clujul coborând pe locul patru, cu 1,71 la mie, urmat de Bihor, cu 1,66.

De miercuri până joi, în România au fost raportate 1.032 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 74 decese, din care 2 anterioare intervalului de referință. La Cluj, în ultimele 24 de ore au murit doi pacienți cu COVID.

Comenteaza