Clujul rămâne în topul COVID. Câți clujeni au fost depistați pozitiv de ieri până azi

Clujul rămâne în topul COVID. Câți clujeni au fost depistați pozitiv de ieri până azi

Clujul rămâne în topul național COVID, cu cea mai mare rată de infectare din țară și cu cele mai multe cazuri noi de infectare depistate, după Capitală.

În ultimele 24 de ore, la Cluj au fost depistate cu noul coronavirus 70 de persoane. Numărul noilor infectări este în scădere față de ziua precedentă, când au fost confirmate 82 de noi îmbolnăviri.

Cele mai multe cazuri noi a raportat Bucureștiul, unde au fost depistate 126 de persoane infectate, iar pe locul doi este Clujul, cu cele 70 de noi îmbolnăviri, iar pe trei e județul Iași, cu 36 de cazuri.

În ceea ce privește incidenţa, Clujul rămâne pe primul loc la nivel național, cu 1,26 cazuri la mie, urmat de municipiul București, care are 1,10 - singurele cu un coeficient peste pragul de 1 la mie. Media la nivel național este 0,40 cazuri la o mie de locuitori.

În prezent la Cluj sunt internați 74 pacienți cu COVID. Dintre persoanele internate 4 sunt copii, iar pe secțiile ATI sunt 18 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 602 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 103 mai puțin față de ziua anterioară, iar 6 persoane infectate au murit.

Comenteaza