Clujul se apropie cu pași repezi de 5 cazuri la mie / Doar Sălajul ne întrece

Clujul se apropie cu pași repezi de 5 cazuri la mie / Doar Sălajul ne întrece

În Cluj incidența infectărilor cu noul coronavirus crește în fiecare zi și situează județul pe locul al doilea la nivel național.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

La nivel național cu cea mai mare incidenţă cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus calculată în ultimele 14 zile, este județul Sălaj (5,1). Urmează Clujul, care are o rată de 4,87 la mie. Pe locul al treilea se situează județul Timiș, cu 4,29 la mia de locuitori.

Judeţele cu incidenţă cea mai mică a cazurilor de infectare la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, sunt Tulcea - 1,02, Călăraşi - 1,08 şi Vrancea - 1,1.

Municipiul București se află în acest moment la 3,79 la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore, 344 de persoane au fost confirmate cu Covid-19 din județul Cluj. Doar în Capitală s-au înregistrat mai multe cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore, 555.

Până pe 1 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246.663 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Totodată, 175.975 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 7.067 de  persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza