Coadă la vaccinare, la centrul de la Regina Maria din Cluj. Cine i-a ţinut în frig pe oameni

Coadă la vaccinare, la centrul de la Regina Maria din Cluj. Cine i-a ţinut în frig pe oameni
| Foto: facebook.com/valentin.lungu

La centrul de vaccinare Regina Maria Observatorului din Cluj, oamenii au fost nevoiţi să stea la coadă pentru a primi vaccinul mult-aşteptat.

Prefectura Cluj a explicat situaţia de la centrul de vaccinare motivând că "s-au suprapus pentru câteva zile rapeluri cu doza 1 pentru toţi cei programati în platformă.

"Au preluat (cei de la centrul de vaccinare - n.red.) totodată o serie de persoane programate pe celălalt centru Regina Maria, care a ieşit din programul de vaccinare la începutul lunii. La fel, au rapel, peste toate astea, pentru persoane dializate aparţinând a doua centre de dializă, care sunt la momentul rapelului şi care le-au fost arondaţi, fiind exceptaţi de la programarea în platformă", a transmis subprefectul Irina Munteanu.

"Au format echipă nouă, suplimentară, de vaccinare pentru perioada asta, dar şi alt personal angrenat pentru a gestiona toate persoanele, astfel încât să se reducă cât mai mult timpii de aşteptare. Toată lumea primeşte vaccin fără probleme", a dat asigurări subprefectul de Cluj.

Comenteaza