Copil din Cluj, bolnav de cancer, salvat de oamenii care au pus mână de la mână: "L-au salvat pe Fabian. Nu aveam cum să achităm singuri toate cheltuielile"

Copil din Cluj, bolnav de cancer, salvat de oamenii care au pus mână de la mână: "L-au salvat pe Fabian. Nu aveam cum să achităm singuri toate cheltuielile"

500.000 de euro, a fost prețul pus pe viața unui bebeluș de numai un an și jumătate din Cluj. Sumă imensă pentru părinți, însă viața micuțului a fost salvată de fiecare dintre cei care l-au ajutat cu cât au putut.

În loc să se bucure de sosirea primului lor copil, Andreea și Ștefan, au început o luptă contra cronometru pentru viața micuțului Fabian diagnosticat cu neuroblastom, gradul 4, cea mai agresivă formă a bolii, cu metastaze osoase, la coloană și cutia craniană.

Au urmat ședințe de chimioterapie, un transplant de celule stem, două operații, radioterapie și imunoterapie. Intervenții chirurgicale și proceduri extrem de costisitoare, toate efectuate într-un spital din Franța. Nimic nu ar fi fost posibil fără DONAȚII CARE REDAU VIAȚĂ. 

,,Toată această campanie a fost rezultatul unui efort unanim, o coordonare incredibilă a familiei, prietenilor, a Asociației Salvează o Inimă și a miilor de oameni care nici nu ne cunosc personal. A contat enorm implicarea oamenilor. Am văzut o unitate, o solidaritate incredibilă și puțin șocantă pentru noi. Am văzut că oamenii pot fi realmente buni și uniți. Nu avem cuvinte să mulțumim tuturor celor care au contribuit, atât financiar, cât și cu sfaturi și vorbe bune, de la cei care s-au ocupat de campania de strângere de fonduri, gestionarea comunicării pe rețele sociale și în mass media, până la vecini, prieteni, foști colegi de liceu, de facultate, de job, rude mai apropiate ori mai îndepărtate. Donațiile l-au salvat pe Fabian. Nu aveam cum să achităm singuri toate cheltuielile," ne-a mărturisit Ștefan Bârlea.

În final, în contul lui Fabian s-au strâns chiar mai mulți bani decât avea nevoie micuțul pentru tratamente, spun cei de la Asociația Salvează o Inimă. Părinții au decis ca banii să fie păstrați până când cel mic va fi considerat complet în afara oricărui pericol, apoi întreaga sumă va fi donată către alți copii aflați în grija asociației.

Comenteaza