Coronavirus: Clujul, singurul județ cu zeci de noi infectări în ultima zi

Coronavirus: Clujul, singurul județ cu zeci de noi infectări în ultima zi

Județul Cluj se află luni pe locul doi național la numărul infectărilor cu noul coronavirus, depistate în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, în Cluj au fost depistate 34 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, asta după ce duminică au fost raportate ZERO noi infectări.

La nivel național, pe locul întâi rămâne municipiul Bucureşti, cu 82 de noi infectări, urmat de judeţele Cluj - 34 și de Giurgiu, cu 10 cazuri, restul județelor raportând sub zece noi infectări în ultima zi.

În ceea ce privește incidența infectărilor, Clujul a rămas la 0,5 cazuri la mia de locuitori, coeficient cu care se situează pe locul doi, sub Capitală, care are 0,77 cazuri de COVID-19  la o mie de locuitori.

În Cluj-Napoca rata de incidență a cazurilor de COVID este de 0,63 la mie, cu 213 cazuri de boală active, din cele 376 din tot județul.

În Cluj sunt 32 de pacienți cu COVID internați în spitale, toți adulți, dintre care 10 sunt la Terapie Intensivă în stare gravă.

Pe secțiile COVID din țară sunt 648 de persoane internate, dintre care 46 minori, iar la Terapie Intensivă sunt 92 de pacienți.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 258 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, cu 78 mai multe față de ziua anterioară, dar nu a fost înregistrat niciun deces. 

Comenteaza