Coronavirus / Încă o persoană vindecată la Cluj-Napoca

Coronavirus / Încă o persoană vindecată la Cluj-Napoca

Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv până în prezent, 180 au fost declarate vindecate și externate.

Până în prezent, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. De la ultima informare au fost înregistrate alte 192 noi cazuri de îmbolnăvire.

De asemenea, dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 85 la București, 19 la Iași, 7 la Craiova, 11 la Constanța și 3 la Cluj).

Cel de-al treilea caz vindecat la Cluj-Napoca este cel al unui pacient în vârstă de 51 de ani din județul Cluj. Prefectura Cluj confirmă că pacientul a fost declarat vindecat și a fost externat luni.

Anterior, alți doi pacienți confirmați cu COVID-19, internați și tratați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (SCBI) Cluj-Napoca, au fost declarați vindecați și externați.

Este vorba despre un bărbat de 46 de ani din județul Satu Mare, internat în 15 martie, care a fost externat joi, 26 martie, și despre un pacient de 45 de ani din Maramureș, internat la unitatea medicală din Cluj la finalul lunii februarie. Bărbatul din Maramureș a fost externat luni, 23 martie.

Comenteaza