Coronavirus. Încă trei simptome adăugate pe lista oficială

Coronavirus. Încă trei simptome adăugate pe lista oficială

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor a adăugat alte trei simptome pe lista COVID-19 și, astfel, numărul total al simptomelor oficiale ajunge la 11. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) a adăugat trei simptome noi pe lista celor care indică infectarea cu noul coronavirus. Acestea sunt:c ongestia nazală sau nasul curgător, greaţa, diareea.

După adăugarea acestora pe lista oficială, numărul total al simptomelor Covid-19 a ajuns la 11, celelalte 9 fiind frisoane, tremur repetat provocat de frisoane, dureri în gât, pierderea mirosului sau a gustului, dureri de cap, dureri musculare, febra, tusea, dificultăţile respiratorii.

Unele simptome acceptate de CDC, precum durerile de cap, durerile în gât sau frisoanele, reflectă modul în care s-a schimbat percepţia oficială asupra bolii. Înainte, aceste simptome erau asociate doar „uneori” cu COVID-19.

Simptomele tind să apară la 2 până la 14 zile după expunerea la coronavirus şi se agravează după 5-10 zile de la apariţia primelor semne.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza