Coronavirus la Primăria Băișoara. S-a restricționat programul cu publicul

Coronavirus la Primăria Băișoara. S-a restricționat programul cu publicul

Primăria comunei clujene Băișoara a decis să restricționeze programul cu publicul până în 3 august după ce o angajată a institiției a fost diagnosticată cu Covid-19.

“Stimați cetățeni ai comunei, vă informăm că, începând din 20 iulie, Primăria Băișoara va restricționa programul cu publicul, până în data de 3 august 2020, datorită unei situații de urgență speciale.

Colega noastră (...) a fost testată pozitiv pentru coronavirus în 19 iulie și drept urmare a acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj a impus măsuri de urgență , speciale, în această privință. Vă mulțumim pentru înțelegere” a transmis conducerea instituției.

O altă primărie din județ, cea a municipiului Cluj-Napoca, a raportat, la rândul său, o infectare cu coronavirus în instituție și alta la o grădiniță din subordine. 155 de pacienți cu Covid-19 erau internați luni la spitalele din oraș, inclusiv din alte județe.

18 dintre noii confirmați erau clujeni. În secțiile de terapie intensivă se aflau internați opt pacienți, dintre care cinci din județul Cluj.

Comenteaza