News alert Update Val de decese anunțat luni seara. Numărul morţilor urcă la 65 / Suceava, în carantină totală

Val de decese anunțat luni seara. Numărul morţilor urcă la 65 / Suceava, în carantină totală

Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus, toate internate la Spitalul Judeţean Suceava, anunţă, luni seara, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

UPDATE 23.30: Raed Arafat a anunțat luni seară că numărul îmbolnăvirilor depistate în România a ajuns la 2.109. Aproape 600 dintre cazuri sunt în Suceava.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că a fost emisă Ordonanța militară numărul 6. Suceava și 8 comune limitrofe au intrat în carantină totală.

________________________

Numărul persoanelor care au murit și la carea fost confirmată infectarea cu noul coronavirus a ajuns, luni seara, la 65. Acesta este cel mai mare val de decese anunțat într-o singură zi de la declanșarea epidemiei în România.

Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe secții, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.

Conform GCS, decesele au fost înregistrate în perioada 22 - 29 martie 2020. Rezultatele pozitive COVID-19 către INSP, 30 martie 2020.

Comenteaza