COVID mai face o victimă în rândul medicilor. Un chirurg a pierdut lupta cu boala la Cluj

COVID mai face o victimă în rândul medicilor. Un chirurg a pierdut lupta cu boala la Cluj

Un cunoscut medic chirurg din Neamț, internat într-un spital din Cluj, a murit în urma infecţiei cu noul coronavirus.

Preşedintele Colegiului Medicilor din Județul Neamţ (CMJN), chirurgul Iosif Koszeghi, în vârstă de 71 de ani, a decedat din cauza COVID-19, anunţă Colegiul Medicilor din România (CMR). Organizația profesională menționează că medicul s-a infectat la Spitalul Judeţean Neamţ, unitatea unde lucra.

”CMR îşi exprimă întreaga compasiune şi părere de rău cu privire la moartea colegului nostru, medicul Iosif Koszeghi, survenită în urma infecţiei cu SARS-COV-2. Medicul chirurg, preşedinte al CMJN, a pierdut lupta cu noul coronavirus, după ce, se pare că, a contractat virusul la locul său de muncă, în Spitalul Judeţean Piatra Neamţ”, transmite CMR.

Medicul a fost transferat la un spital din Cluj la începutul lunii decembrie, unde era intubat de o săptămână, potrivit Antena 3. Cunoscutul chirurg din Neamț fusese confirmat infectat cu coronavirus.

Pe fondul altor probleme de sănătate, Koszeghi a fost îngrijit la secția de anestezie-terapie intensivă. În ciuda eforturilor doctorilor, boala s-a dovedit mai puternică.

Comenteaza