News alert Crește incidența cazurilor de COVID la Cluj. Încă o localitate peste pragul de 3 la mie/ Situația la Cluj-Napoca

Crește incidența cazurilor de COVID la Cluj. Încă o localitate peste pragul de 3 la mie/ Situația la Cluj-Napoca

Încă o localitate din județul Cluj a trecut de incidența de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

După comuna Mărgău, care se află de săptămâna trecută în scenariul roșu (vezi AICI), după ce incidența cazurilor de Covid-19 a trecut de 3 la mie, comuna Feleacu este următoarea pe lista roșie în județ, incidența ajungând, marți, la 3,37 la mie, iar numărul cazurilor active la 15. Rata infectărilor a crescut și în Beliș la 2,30, după ce în comuna cu 1.304 locuitori au apărut trei cazuri de infectare.

De asemenea, conform datelor DSP, astăzi în Cluj-Napoca rata infectărilor este 0,94 la mie, iar în municipiu au fost înregistrate, în perioada 14-27 august, 316 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Incidența cazurilor de Covid-19 la nivel de județ a ajuns la 0,68 la mie, fiind depistate 515 cazuri de infectare. Cele mai mari rate de infectare sunt în comunele Mărgău - 13,65 la mie, în Feleacu - 3,37 și în Beliș - 2,30, în timp ce în alte 42 de UAT-uri din cele 81, incidența e zero.

Comenteaza