News alert Crește incidența cazurilor de COVID la Cluj. Încă o localitate peste pragul de 3 la mie/ Situația la Cluj-Napoca

Crește incidența cazurilor de COVID la Cluj. Încă o localitate peste pragul de 3 la mie/ Situația la Cluj-Napoca

Încă o localitate din județul Cluj a trecut de incidența de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

După comuna Mărgău, care se află de săptămâna trecută în scenariul roșu (vezi AICI), după ce incidența cazurilor de Covid-19 a trecut de 3 la mie, comuna Feleacu este următoarea pe lista roșie în județ, incidența ajungând, marți, la 3,37 la mie, iar numărul cazurilor active la 15. Rata infectărilor a crescut și în Beliș la 2,30, după ce în comuna cu 1.304 locuitori au apărut trei cazuri de infectare.

De asemenea, conform datelor DSP, astăzi în Cluj-Napoca rata infectărilor este 0,94 la mie, iar în municipiu au fost înregistrate, în perioada 14-27 august, 316 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Incidența cazurilor de Covid-19 la nivel de județ a ajuns la 0,68 la mie, fiind depistate 515 cazuri de infectare. Cele mai mari rate de infectare sunt în comunele Mărgău - 13,65 la mie, în Feleacu - 3,37 și în Beliș - 2,30, în timp ce în alte 42 de UAT-uri din cele 81, incidența e zero.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza