De Ziua Mondială a Frumuseţii, specialiştii Gerovital ne îndrumă paşii spre frumuseţe (P)

De Ziua Mondială a Frumuseţii, specialiştii Gerovital ne îndrumă paşii spre frumuseţe (P)
Gerovital este cel mai iubit brand românesc şi o veritabilă emblemă a frumuseţii autohtone, iar de aproape 50 de ani, experţii brandului îmbină tradiţia cu inovaţia în cosmetică pentru a celebra frumuseţea.

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Frumuseţii sărbătorită anual pe 9 septembrie, specialiştii Gerovital le oferă românilor cadou cele mai utile sfaturi în materie de îngrijire şi înfrumuseţare.

Pentru a alege corect produsele cu care urmeaza să fie îngrijit tenul, primul pas este încadrarea într-o tipologie corectă de piele. Tenul mixt este caracterizat printr-un aspect lucios în zona frunţii, nasului şi bărbiei. Tenul gras prezintă un aspect lucios pe toată suprafaţa feţei, în timp de tenul uscat se defineşte prin descuamare şi senzaţia de „piele care strânge". În cazul tenului matur, sunt prezente riduri fine şi profunde în zona ochilor, frunţii şi în jurul gurii, iar tenul sensibil sau cuperozic prezintă capilare dilatate, vizibile în zona obrajilor si sensibilitate crescută la factori externi. Odată stabilit în ce categorie se încadrează tenul, se vor alege produsele cosmetice care să atenueze micile imperfecţiuni, să îi îmbunătăţească aspectul şi să confere o senzaţie de confort.

Produsele recomandate pentru tenul mixt şi cel gras sunt gelurile spumante purificatoare, care îngrijesc în profunzime şi reduc semnificativ secreţia glandelor sebacee, hidratând totodată pielea. Produsele care matifiază sunt, de asemenea, recomandate pentru persoanele cu tenul mixt sau gras. Tenul uscat necesită o atenţie deosebită şi se recomandă curăţarea cu produse ce au la bază formule blânde, de preferat 2 in 1 (faţă şi ochi), ce asigură atât o purificare eficientă, cât şi o hidratare optimă. În îngrijirea zilnică a tenului uscat, este esenţială utilizarea produselor ce asigură stimularea creşterii rezervelor hidrice la nivel cutanat şi menţinerea lor pe termen lung. Cu atenţia cuvenită, tenul matur poate arăta la fel de proaspăt precum cel tânăr. În cazul acestuia, o curăţare adecvată presupune folosirea produselor au caracteristici şi ingrediente nutritive, dar şi compuşi de întinerire precum acidul hialuronic, care conferă tonus şi elasticitate asigurând un nivel optim de lipide. Petele tenului cuperozic pot fi diminuate cu ajutorul loţiunilor micelare ce sunt recunoscute pentru buna lor toleranţă şi curăţare eficientă.

Specialiştii Gerovital recomandă folosirea produselor dermato-cosmetice, indiferent de tipul de ten. Acestea sunt produse testate din punct de vedere al toleranţei cutanate şi a eficienţei în restabilirea stării de sănătate a pielii. Formulele au la bază ingredienţi activi de ultimă generaţie şi sunt create în colaborare cu specialişti din domeniul medical, care cunosc îndeaproape particularităţile nevoilor speciale de îngrijire. Spre deosebire de produsele cosmetice, produsele dermato-cosmetice sunt comercializate în exclusivitate în farmacii, unde personalul de specialitate poate consilia cumpărătorul în vederea identificării corecte a particularităţilor pielii sale şi a stabilirii schemelor de îngrijire.

"Produsele dermato-cosmetice asigură atât sănătatea, cât şi frumuseţea tenului. Acestea nu maschează problemele tenului, ci le vindecă şi ajută la restabilirea echilibrului la nivel cutanat. Create pe bază de formule inovatoare, aceste produse nu conţin coloranţi, parabeni şi lasă pielea să respire, eliminând orice risc de iritaţii. Toate au eficienţa dovedită prin măsurători instrumentale, realizare prin control dermatologic. De aceea, alegerea unui astfel de produs reprezintă garanţia rezultatelor dorite", a declarat Ing. Sofia Irimie - Şef Birou Cercetare Farmec.

Pe secţiunea "Sfatul specialistului" de pe site-ul www.farmec.ro vizitatorii primesc răspunsuri la întrebări despre produse şi îngrijire, direct de specialiştii Gerovital. Totodată, website-ul pune la dispoziţia vizitatorilor informaţii despre noutăţi şi tratamente, precum şi sfaturi de îngrijire sub formă de tutoriale video.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale şi moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaţionale ale proceselor de fabricaţie şi comercializează produsele din portofoliu în peste 30 ţări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company
Site: www.farmec.ro

 

 

Comenteaza