Dieta cu peşte "topeşte" kilogramele, dar e benefică pentru sănătate

Dieta cu peşte "topeşte" kilogramele, dar e benefică pentru sănătate

Dieta cu pește te ajută să dai jos aproximativ 4 kilograme într-o singură săptămână și, totodată, îți susține puternic și sănătatea.

Cum se ține dieta cu pește

Dieta cu pește este foarte ușor de urmat și nu impune restricții alimentare severe. La micul dejun, pe lângă cafea sau ceai, neîndulcite, în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte, se consumă un iaurt degresat sau chefir și, cel mult, două felii de pâine integrală. La prânz se consumă porția de pește preferat, alături de legume pregătite la abur, fierte, coapte, la grătar sau la cuptor, însă fără adaos de ulei. Se poate schimba garnitura cu o salată verde sau cu o salată de legume crude. Pentru cină, se recomandă salatele ușoare, alături de brânză proaspătă de vaci. 

Vei reuși să accelerezi procesul de pierdere a kilogramelor în plus dacă vei urma niște reguli suplimentare, reguli care dau rezultate notabile în orice tip de dietă. Este important să ai 5 mese pe zi, dintre care 3 principale și 2 gustări. De asemenea, este necesar să se mențină un nivel optim de hidratare a organismului pe parcursul dietei cu pește. Consumă minimum 2 litri de lichide. Nu sări niciodată peste micul dejun și ia cina cu minimum 3 ore înainte de a merge la somn. 

Etichete
Comenteaza