Dieta cu prune. Este ușor de ținut și arde kilogramele în plus

Dieta cu prune. Este ușor de ținut și arde kilogramele în plus

Prunele au efecte diuretice, diminueaza inflamatiile, dar ajuta si la tratarea toxiinfectiilor alimentare. Dieta cu prune este foarte simpla si usor de tinut. Ea dureaza sapte zile si te ajuta sa scapi de un kilogram pe zi.

Iata meniul pe care trebuie sa il respecti daca vrei ai rapid o silueta de perfecta:

Micul dejun

La micul dejun trebuie sa mananci 8 prune pe stomacul gol, apoi, dupa 30 de minute, poti servi un ou fiert, doua felii de sunca si o felie de paine prajita.
Poti bea, de asemenea, o ceasca de ceai negru sau cafea, neindulcita.

Gustare

La prima gustare, care se serveste la cel putin doua ore dupa micul dejun, poti manca cateva nuci sau biscuiti din ovaz.

Pranz

La masa de pranz poti servi o supa, 250 de grame de friptura de pui la gratar asezonata cu legume sau o salata de legume crude. 

Gustare

La trei ore dupa masa de pranz, poti servi inca o gustare, care consta in sase prune uscate.

Cina

La cina poti manca un iaurt cu cereale integrale sau doua felii de paine integrale cu doua felii de sunca de pui. Ai grija insa ca ultima masa din zi sa fie servita cu cel putin trei ore inainte de somn.

Incearca sa nu tii regimul mai mult de sapte zile, deoarece aceasta dieta nu ofera organismul toate substantele nutritive de care are nevoie si ar putea aparea starile de oboseala sau dereglari ale metabolismului. Dieta cu prune are un puternic efect diuretic, asa ca exista si riscul aparitiei deshidratarii. Asadar, pe durata curei de slabire este foarte important sa bei cel putin doi litri de apa pe zi.

Inainte de a incepe o dieta este foarte important sa anunti medicul, pentru a nu te confrunta cu alte complicatii.

Comenteaza