Doar 40 de cazuri noi de COVID la Cluj. Cum stăm cu incidența

Doar 40 de cazuri noi de COVID la Cluj. Cum stăm cu incidența

Clujul rămâne pe primele locuri la rata de incidență a cazurilor de COVID-19 și a numărului de noi infectări la nivel național.

În ultimele 24 de ore, au fost depistați cu noul coronavirus 40 clujeni, în creștere față de ziua anterioară, când au fost raportate 29 de noi îmbolnăviri

Rata de incidență a cazurilor de infectare a scăzut ușor la Cluj, de la 0,71 ieri, la 0,69 astăzi, coeficient cu care se  situează pe locul doi pe țară, după municipiul București, care are 0,91 la mie, în timp ce media la nivel național a coborât marți la 0,28 cazuri de boală la o mie de locuitori.

În județul Cluj sunt în total 536 de cazuri de boală active, dintre care 331 în Cluj-Napoca, municipiul având o rată de incidență a cazurilor de 0,98 la mie.

Pe secțiile COVID din Cluj sunt internați 44 de pacienți cu COVID, printre care un copil. La ATI sunt 12 pacienți în stare gravă, toți adulți.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 692 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 387 mai multe față de ziua anterioară, iar 3 persoane au murit.

Comenteaza