Dr. Quinn: anxietatea sau depresia sunt provocate de lucruri mărunte, la care nu te gândești niciodată

Dr. Quinn: anxietatea sau depresia sunt provocate de lucruri mărunte, la care nu te gândești niciodată
Alegerile mici pe care le faceți în fiecare zi pot afecta, de asemenea, starea de spirit, într-o proporție mult mai mare decât vă dați seama.

Obiceiurile sociale, exercițiile de rutină și chiar modul în care vă plimbați pot să dăuneze grav, în timp, sănătății voastre mintale.  Iată câteva dintre obiceiurile proaste(relevate de un studiu al cercetatorilor americani) la care ar trebui să renunțați, dacă vreți să aveți un psihic puternic și sănătos:

Mergeți cu umerii încovoiați.

Felul în care ne simțim poate influența modul în care mergem, dar și reciproca este valabilă, susțin specialiștii.  Un studiu recent a arătat că persoanele care au fost rugate să meargă cu umerii aplecați, capul în pământ și mișcări minime ale brațelor,  au declarat ulterior că s-au simțit brusc foarte triste și deprimate.  Așadar: ridicați-vă bărbia din piept, ațintiți-vă privirea drept înainte și trageți-vă umerii în spate. Veți înfrunta viața cu o atitudine pozitivă!

Fotografiați absolut orice.

Și aici, le atragem atenția mai ales acelor persoane extrem de active pe Facebook sau Instagram. Potrivit unui studiu publicat într-o revistă de știință, gestul de a fotografia vă poate împiedica să vă amintiți acele momente pe care v-ați grăbit să le imortalizați.  Obiectivul aparatului foto este ca un văl peste ochii voștri și de multe ori nici nu mai apucați să realizați ce aveți cu adevărat în față.  Sfat: faceți mai puține fotografii și participați mai mult la viața reală. Pur și simplu, bucurați-vă în liniște de lucrurile mărunte.

Mai multe obiceiuri pe Dr.Quinn

 

Comenteaza