Dr. Quinn: Mama natură te ajută să scapi de riduri.

Dr. Quinn: Mama natură te ajută să scapi de riduri.
Ridurile sunt semnele inevitabile ale îmbătrânirii și, din păcate, nu există metode infailibile ca să scăpăm de ele. Nici injecțiile cu botox, operațiile estetice, peelingul chimic sau terapiile cu laser, nu fac altceva decât să le atenueze pentru o perioadă de timp.

Toate aceste procedee sunt însă extrem de costisitoare, iar unele chiar riscante. Ce este de făcut? Să apelăm, din nou, la ajutorul naturii.

1. ULEIURILE ulei de cocosUleiul de cocos este bogat în antioxidanți și poate preveni formarea de radicali liberi, care sunt una dintre cauzele principale ale îmbătrânirii precoce. Este un hidratant și emolient natural, care ajută la reducerea ridurilor. Masați pielea în fiecare seară, înainte de culcare, cu ulei de cocos. Uleiul de măsline a fost folosit pentru prima dată ca produs cosmetic de egipteni, în urmă cu peste 5000 de ani; este bogat în antioxidanți, vitaminele A și E, care ajută, de asemenea, pentru a lupta împotriva radicalilor liberi.

2. SUPERALIMENTELE. Pielea ta este o combinație de proteine, apă și grăsimi, și are nevoie să te hrănești cu alimente sănătoase, precum migdalele, afinele, sau roșiile. Dacă le mănânci în mod regulat, vei vedea că ridurile se vor diminua, iar tenul va fi mai neted și mai strălucitor.

3. MASCA CU BANANE. Aceste fructe sănătoase nu sunt doar bune de mâncat, ci pot fi folosite și ca bază pentru o excelentă mască antirid. Amestecați o jumătate de banană cu o linguriță de suc de portocale și o linguriță de iaurt simplu, puneți amestecul pe față și lăsați-l să acționeze 15-20 de minute.

Vezi pe Dr. Quinn ce mai poate face natura pentru riduri.

Comenteaza