Dr. Quinn: simptome care anunță apropierea menopauzei – partea a II-a

Dr. Quinn: simptome care anunță apropierea menopauzei – partea a II-a
Cum puteți trece mai ușor prin această schimbare majoră.

Am scris în urmă cu câteva zile un articol despre menopauză - ce înseamnă și ce simptome anunță apropierea ei (găsiți materialul aici).

În materialul de astăzi ne vom ocupa de remediile la care putem apela, pentru a ameliora cât mai mult posibil simptomele asociate menopauzei.

Înainte de orice, femeile care se apropie de această perioadă, sau care sunt deja la menopauză, trebuie să conștientizeze importanța schimbării stilului de viață. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să se concentreze pe o alimentație sănătoasă, bogată în calciu, vitamine și minerale și, foarte important, trebuie să facă mișcare fizică!

Așadar, consumați în mod regulat: broccoli, varză roșie, varză kale, nuci, semințe, fasole boabe, avocado, soia nemodificată genetic (este foarte importantp, deoarece conține un fitoestrogen care poate ajuta la echilibrarea hormonilor), somon, sardine, macrou, hamsii - care conțin Omega-3 - uleiuri presate la rece, probiotice și... apă! Este absolut necesar ca în această perioadă să vă hidratați suficient.

(continuare)

 

Comenteaza