Etaj renovat la Pediatrie III Cluj. Prin voluntariat

Etaj renovat la Pediatrie III Cluj. Prin voluntariat
| Foto: Beard Brothers

Lucrările de renovare a etajului 2 al Clinicii Pediatrie III, secţie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, au fost finalizate. Secţia modernizată va fi ianugurată joi, 14 iunie 2018.

Amintim că etajul se afla ȋntr-o stare avansată de deteriorare, condiţiile fiind improprii. Renovareaa presupus schimbarea gresiei şi faianţei şi ȋnlocuirea lor cu tarkett, repararea şi zugrăvirea pereţilor, construirea de noi grupuri sanitare, schimbarea uşilor de lemn şi a geamurilor termopan, schimbarea instalaţiei electrice şi dotarea secţiei cu o instalaţie de oxigen.

Renovarea etajului 2 al Clinicii Pediatrie III a fost posibil cu ajutorul Rotaract Visio şi Beard Brothers.

Amintim că, în ianuarie 2018, şi Spitalul Judeţean de Urgenţe Cluj-Napoca a primit aparatură pentru secţia de arşi, cumpărată tot din donaţiile strânse de cei de la Beard Bothers în urma campaniei "Enough is Enough", demarată ca urmare a tragediei de la la Colectiv. De asemenea, în februraie 2018, după ce reprezentanţii UPU-SMURD au reclamat vechimea ambulanţelor din Cluj, povestind cum un pacient nu a putut fi preluat de prima echipa trimisă deoarece cădea uşa salvării, Asociaţia Beard Brothers a decis să pornească o campanie umanitară. Bărboşii vor să strângă bani pentru a achiziţiona o ambulanţă nouă pentru SMURD. Ar fi nevoie de circa 150.000 de euro. Toate acţiunile din acest an ale asociaţiei vor fi direcţionate spre achiziţionarea ambulanţei, de la campionat de poker, maratoane, petreceri, etc.

 

Comenteaza