Fetița rănită în accidentul de tren de la Urișor a murit

Fetița rănită în accidentul de tren de la Urișor a murit

Fetița a încetat din viață la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca după ce a fost rănită grav în urma accidentului care a avut loc săptămâna trecută la Urișor.

În urma accidentului, fetița, care peste o lună ar fi împlinit 10 ani, a fost transportată de urgență la spital, în Cluj-Napoca, dar, în ciuda eforturilor medicilor, copila a murit. Mama fetei, o femeie de 40 de ani din Botoșani, a murit a doua zi după accident, ambele aflându-se în microbuzul care venea din Italia și care a fost izbit în plin de tren în Urișor. Accidentul a avut loc pe 16 august, la o trecere la nivel cu calea ferată, după ce șoferul microbuzului a încercat să intre pe un drum agricol pentru a evita aglomerația de pe DN1C, însă nu s-a asigurat, mașina fiind lovită de tren.

"O tragedie a făcut ca un copil de 10 ani să schimbe destinele a patru oameni"

Fetița de doar 10 ani a salvat patru vieți - familia a decis să-i doneze organele (vezi AICI): "O tragedie a făcut ca un copil de 10 ani să schimbe destinele a patru oameni. Astfel, prin decizia familiei greu încercate, de a dona organele copilului, patru pacienți se vor bucura de viață în urma intervențiilor de transplant hepatic, renal și cardiac", au transmis reprezentanții Agenției Naționale de Transplant.

Comenteaza