Video Gropi uriașe în asfalt, la Neurochirurgie. Ungureanu: "Pacienții cu traumatisme cranio-cerebrale grave trebuie să suporte șocul"

Gropi uriașe în asfalt, la Neurochirurgie. Ungureanu: "Pacienții cu traumatisme cranio-cerebrale grave trebuie să suporte șocul"

Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj, solicită Primăriei Cluj-Napoca să preia în administrare căile de acces în secția de Neurochirurgie din Spitalul Județean Cluj, după ce a sesizat gropi și denivelări mari pe drumul parcurs de ambulanțe.

"Atenție, gropi uriașe pe căile de acces spre secția de Neurochirurgie din Spitalul Județean Cluj, proaspăt premiat! Pacienții care vin în ambulanțe după traumatisme cranio-cerebrale grave trebuie să suporte șocul acestor gropi.

Rog public Primăria Cluj-Napoca să preia în administrare aceste zone calamitate. Se pierd secunde importante pe căile de acces spre aceste secții, secunde vitale care pot face diferența între viață și moarte!", a scris deputatul, pe pagina sa Facebook, alături de clipul video alăturat:

Comenteaza