News alert Încă două decese și alte 82 de cazuri noi COVID-19 la Cluj

Încă două decese și alte 82 de cazuri noi COVID-19 la Cluj

În ultimele 24 de ore, la Cluj, alte 82 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, acesta fiind cel de-al doilea cel mai mare bilanț COVID-19 de la începutul pandemiei în județ.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Alte 82 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Cluj. Este al doilea cel mai mare bilanț COVID-19 de la începutul pandemiei în județ, după ce ieri au fost raportate 99 de cazuri.

Un număr mare de infectări dintre cele raportate ieri și azi provin din cele două focare de COVID-19 din centrele de vârstnici din Dezmir și Gilău, unde, până în prezent, au fost depistate pozitiv 94 de persoane (Detalii AICI).

Încă doi pacienți cu COVID-19 au murit, astfel că numărul total al deceselor a ajuns la 73, dintre care 51 sunt ale unor persoane din județul Cluj. 

În acest moment în spitalele dedicate COVID-19 din Cluj-Napoca sunt internați 303 de pacienți, din care 263 din județul Cluj. În secțiile de anestezie terapie intensivă, sunt ocupate 27 de paturi din cele 35 de care dispun spitalele Covid-19 din Cluj-Napoca. Dintre cei 27 de pacienți de la ATI, 21 provin din județ.

Până acum 813 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 656 din județul Cluj. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza