Încă un județ revine în "zona roșie" COVID. Clujul urcă pe locul doi la rata infectărilor

Încă un județ revine în "zona roșie" COVID. Clujul urcă pe locul doi la rata infectărilor

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate peste 4.000 de cazuri cu noul coronavirus, județul Cluj fiind în topul zonelor cu cele mai multe noi infectări.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Județul Cluj rămâne în topul județelor din România cu cele mai multe cazuri nou confirmate de COVID-19, dar și printre zonele cu o rată a infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, peste pragul de 3 la mie.

Astfel, coeficientul infectărilor cu COVID a urcat miercuri, la Cluj, la 3,42 la mie, în creștere față de marți, când era 3,20, astfel că județul se poziționează pe locul doi la nivel național. 

Pe primul loc la rata de infectare se menţine judeţul Timiș, cu 5,24 la mia de locuitori, urmat de judeţul Cluj, cu 3,42 și de județele Ilfov, Maramureș și Brașov, cu câte 3,04, ultimul dintre ele revenit în "zona roșie" astăzi.

Încă un județ revine în "zona roșie" COVID. Clujul urcă pe locul doi la rata infectărilor

De asemenea, cu cele 309 cazuri din ultimele 24 de ore județul Cluj se situează pe primele locuri în țară și la numărul noilor îmbolnăviri. Astfel, zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infecţie cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt Bucureşti - 707 cazuri şi judeţele Timiş - 415 şi Cluj, cu 309.

Cu 40.863 de cazuri confirmate de la debutul pandemiei până miercuri, Clujul rămâne în clasamentul COVID-19, pe primul loc între județe și pe locul doi pe țară, după București, urmat de Timiș, cu un număr de 39.994 de infectări confirmate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza