Incident la un spital din Cluj: liftul s-a prăbuşit în gol

Incident la un spital din Cluj: liftul s-a prăbuşit în gol
Liftul unei clinici medicale din Cluj-Napoca s-a prăbuşit în gol, două persoane fiind prinse în ascensor în momentul incidentului.

Nefericitul eveniment s-a produs miercuri la prânz, la Clinica de Medicina Muncii din Cluj-Napoca. Din fericire, cele două persoane blocate în lift au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

"Am fost solicitaţi pentru un incident în care un lift a căzut de la parter la subsol. În momentul respectiv, în lift se aflau două persoane, care, din fericire, nu au suferit răni, dar au fost într-o stare de şoc destul de puternică.

Am avut un echipaj de descarcerare şi un echipaj al SMURD care s-a deplasat acolo, însă până la ajungerea echipajelor, persoanele au reuşit să iasă din lift. Noi i-am ajutat, le-am acordat asistenţă medicală în ceea ce priveşte starea de şoc", au explicat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza