Ioana Mihăilă: Ordonanţă de urgenţă pentru vaccinarea anti-COVID la medicii de familie

Ioana Mihăilă: Ordonanţă de urgenţă pentru vaccinarea anti-COVID la medicii de familie
| Foto: Digi24

Multe persoane nu au reuşit o programare în platforma de vaccinare pentru că nu au ştiut folosi platforma sau nu au fost informaţi suficient cu privire la vaccinare. Noul munistru al Sănătăţii vrea să le faciliteze accesul la vaccinare celor care au pierdut startul. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat miercuri, în prima conferință de presă, că ministerul va transmite la următoarea şedinţă Guvernului o ordonanţă de urgenţă prin care să se faciliteze vaccinarea la nivelul cabinetului medicului de familie.

"Este nevoie să ne străduim să ajungem cu vaccinurile în acele locuri şi la acei oameni la care nu au reuşit să ajungem până acum. Medicii de familie sunt cei care au dovedit la campaniile anterioare că o strategie care să aducă vaccinurile cât mai aproape de comunitate este câştigătoare.

Vom transmite Guvernului pentru următoarea şedinţă o ordonanţă de de urgenţă prin care să facilităm vaccinarea la nivelul cabinetului medicului de familie. Toate resursele posibile trebuie folosite în următoarele luni pentru a ajunge la imunizarea cetăţenilor pentru că doar aşa va scădea numărul de oameni care au nevoie de îngrijire medicală", a spus Ioana Mihăilă, citată de Digi24.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza