Liber la schi şi snowboard la Cluj

Liber la schi şi snowboard la Cluj
Se deschide Pârtia Teleschi Feleacu din pentru iubitorii de schi și snowboard din Cluj-Napoca.

P\rtia îşi deschide porţile vineri, la ora 14.00, iar sâmbătă, 22 decembrie, va funcţiona cu orar normal, urmând ca duminică, în Ajunul Crăciunului pârtia să fie deschisă până la ora 16 (cu posibilitate de prelungire a programului). Luni în data de 25, prima zi de Crăciun, pârtia va fi închisă, iar între 26 și 29 pârtia va avea program special. Orarul obşinuit AICI. 

Prețurile din acest sezon sunt tot de 5 lei fiecare urcare și reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 45 de lei - 10 urcări, 65 de lei - 15 urcări, 80 de lei - 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi și snowboard la prețul de 40 de lei/zi.

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă bună în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing. Nici cei mici nu au fost uitați: acestia se pot distra în rotondo sau se pot juca în spațiul special amenajat din cadrul parcului de distracții. La Pensiunea Teleschi, clujenii pot lua masa și se pot "reface" cu un apres ski la barul pensiunii. Și pârtia de începători este amenajată și își așteaptă "elevii". O urcare cu"baby-lift"-ul costă 2 lei. 

SnowPark-ul este încă în curs de amenajare și se va redeschide în cursul săptămânii viitoare. Reamintim că accesul în cadrul SnowPark-ului este permis doar cu cască de protecție și protecție de spate.

Comenteaza