Mamografii și testări GRATUITE pentru prevenirea cancerului de sân și de col uterin, la Cluj Arena

Mamografii și testări GRATUITE pentru prevenirea cancerului de sân și de col uterin, la Cluj Arena

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, va efectua, timp de o săptămână, noi testări gratuite pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului de sân și a celui de col uterin, la Cluj Arena.

Consiliul Județean Cluj, împreună cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, continuă campania de prevenire și depistare precoce a cancerului.

Astfel, puteți beneficia de mamografii gratuite la unitatea mobilă care va staționa la Cluj Arena în perioada 1-2 septembrie, respectiv și 4-8 septembrie, în intervalul orar 08.00-19.00.

Investigația se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 50 și 69 de ani, cu domiciliul în județele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj.

Programările se efectuează la numărul de telefon 0758.621.395, de luni până vineri, între orele  08.00 și 17.00.

De asemenea, testările pentru cancerul de col uterin vor fi realizate în perioada  4-8 septembrie, între orele  14.00-19.00.

Programările pot fi efectuate la numărul de telefon  0215.277.598: „Doamnele care au programare au prioritate, dar orice beneficiară eligibilă e binevenită!”

Și în acest caz sunt vizate doamnele care au domiciliul în oricare dintre județele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare și Sălaj, cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani (și care nu au efectuat deja acest test în cadrul proiectului).

„Având în vedere succesul pe care l-au înregistrat activitățile de testare derulate la stadion în primăvara acestui an, continuăm să sprijinim implementarea acestor proiecte, benefice pentru cetățeni. Încurajăm doamnele să acorde prioritate sănătății și să profite de aceste facilități, acordate în mod gratuit de către specialiști”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Comenteaza